Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció

Stresszoldás, önismeret, relaxáció, megnyugvás, belső béke

Helyszín, legközelebbi időpont: Szombathely, –

zenrajz szombathely
Saját zenrajz. Klikk a képre a galéria megnyitásához!

A stressz, a taposómalom, a “szürke hétköznapok”, a mókuskerék egyre inkább uralják az élet ritmusát, és a napi teendők, feladatok az ember fejére nőnek. Mindez jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy kibillenjünk az egyensúlyunkból és elveszítsük a harmóniát. A stresszes embernek viszont olyan pihentető, nyugtató kompenzáló-tevékenységre van szüksége, amellyel új erőre tehet szert és növelheti a belső nyugalmat.  A Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció segít az itt és most megélésben, segít a belső nyugalom megtalálásában.

A program célja, hogy:

– megszabadulj a stressztől, feszültségtől;
– visszanyerd testi-lelki egyensúlyod;
– újra energikus legyél;
– magabiztosabbá válj;
– feloldjál múltbeli, rögzült stresszreakciókat;
– megtaláld a belső békéd, a belső nyugalmat;
– harmonikus, kiegyensúlyozott legyél.

Ezt ráhangolódásképp kineziológiai stresszoldó gyakorlatokkal érjük el, melyek rendkívül egyszerűek, szinte bárhol, bármikor kivitelezhetőek, és akár a családodnak, gyermekednek is tudsz segíteni velük.A kineziológia egyszerű eszközökkel oldja a stresszt, a kineziológiai oldások (kezelések) során a stresszkezelő technikák széles skáláját alkalmazzuk. A tréningen – a kb. 150 féle stresszkezelő, stresszoldó technika közül –  a leghatékonyabbakat adom át Neked, hogy segítségükkel kiegyensúlyozottá és harmonikussá válj! 🙂

Egy rövid videó arról, hogyan készülnek a gyönyörű alkotások, kukkants bele a hangulatba:

A stresszoldó gyakorlatokat követően a főszerep, a testi-lelki-szellemi felfrissülést szintén elősegítő zen-rajzolásé, zen-firkálásé, azaz a kreatív önkifejezésé,  az alkotásé lesz, melyhez előzetes rajztudás, rajztehetség egyáltalán nem szükséges! Ha azt gondolod, hogy nincs tehetséged a rajzoláshoz és nem rendelkezel alkotóképességgel, ezen a programon meggyőződhetsz ennek ellenkezőjéről! 🙂

A  stresszoldó zen-rajzolással, “kreatív firkálással”/”művészi firkálással” :-), növelhetjük a koncentrációs képességünket, a kreativitásunkat, maga az alkotás, a rajzolás folyamata támogatja a relaxációt, inspirációt. A végeredmény, azaz a “művészi elégedettség” pedig nagyon jó hatással van az egyén mentális jólétére. Egy olyan különleges és fantasztikus módszert sajátíthatsz el, amely megmutatja, hogy lehet úgy pihenni és oldani a stresszt, hogy közben alkotunk: ez a rajz meditáció, relaxáció, feltöltődés, kikapcsolódás.
A Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció tehát segít a relaxált, meditatív állapot, a belső nyugalom elérésében. A relaxáció elmulasztja a szorongást, segít a testnek és a léleknek kiszakadni a mindennapi rohanásból és stresszből.

zenrajz szombathely
Résztvevők által készített zenrajzok (klikk a képre a galéria megnyitásához)

Galéria>>>

A rajzolással teremtünk, ráadásul maga a rajz egy tudattalan önvallomás is, nagyszerűen lehet vele vizsgálni az érzelmi szférát, valamint ha kirajzoljuk magunkból a problémákat, az jó hatással van a lelki állapotunkra, így a rajzolás egyben stresszoldás is, vagyis hozzájárul a kiegyensúlyozott élethez és a belső nyugalomhoz. Minden egyes rajz, tulajdonképpen egy önkifejezési forma, tükrözi érzéseinket, lelki állapotunkat, gondolatainkat, az önmagunkhoz és a világhoz való viszonyunkat.

Kinek ajánlom a programot?

– azoknak, akik szeretnének könnyen, gyorsan alkalmazható stresszoldó technikákat elsajátítani;
– azoknak, akik egyszerűen csak pihenni, feltöltődni szeretnének, valamint kiszakadni egy kicsit a hétköznapok rohanásából;
– azoknak, akik szeretnének megtanulni egy olyan – ráadásul egyszerű – módszert, amelyet bárhol és bármikor alkalmazhatnak a relaxáció, stresszoldás, ellazulás érdekében;
– azoknak, akik szeretnek rajzolni, alkotni;
– azoknak, akik szeretNÉNEK rajzolni, alkotni, de azt hiszik, hogy “nem tudnak”, “nekik ez nem megy” :-);
– azoknak, akik szeretnének egy merőben új stílust, speciális technikát kipróbálni;
– bárkinek 🙂

Helyszín, időpont:

Ütemezés, költség:

A program 1 napos, 9 órától kb. 15.30-16 óráig tart, fél órás ebédszünettel.

Díja : 10.000 Ft/fő
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt.

A rajzeszközöket a tanfolyamra Neked kell hoznod, erről részletes tájékoztatást küldök a tanfolyam indulása előtt kb. egy héttel.

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika

Tanfolyam résztvevőinek véleménye:

“Ez a tanfolyam elvitt egy teljesen más világba…Rajzolás közben az elmém szép lassan lecsendesedett, fantasztikus érzés volt arra hagyatkozni ami “belülről” jön! Teljesen kizökkentem a hétköznapok rohanásából, a múlt és jelen fájó pillanataiból, az önkontrollból…
Végre MAGAMMAL lehettem a JELENBEN!!! És előhozta a kreatív énemet. Tanultam a nap folyamán! Köszönöm és hálás vagyok érte!” (Eszter)

“Önismeret tanultam a csoport tagjainak segítségével is. Meditációt, stresszoldást különböző gyakorlatok és technikák alkalmazásával. Valamint zen-rajzolást, ami elősegíti innentől kezdve az életemben a kikapcsolódást. Az alkotás öröme feltöltően hatott rám. Minden nagyon jó volt, semmiben nem csalódtam. Szuper. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” (Á.)

“Fantasztikus mintákat, kiválóan használható technikát tanultam, aminek csak  fantázia szab határt. Csillagos ötösre értékelem a tanfolyamot!” (A.)

“Nagyon kíváncsi voltam a zen-rajzokkal kapcsolatos technikákra, nagy élmény volt felfedezni ezt a műfajt. Nagyon pozitívan értékelem a tanfolyamot, kellemes kikapcsolódás volt a hasznos információk mellett.” (A.)

“A délelőtti játékok feloldanak és tükröt tartanak elém, tudom, mi az, amivel többet kell foglalkoznom. Szerintem nagyon jó volt a tanfolyam, köszönhetően a tanfolyamvezető személyiségének, és az együtt gondolkodó társaságnak. Szuper volt, várom a következőt!!!!” (Zs.)

“Nem minden olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Jó volt (megint) a légkör, fel tudtam töltődni, és újra szembesültem azzal, hogy milyen fontos az önismeret. Azt kaptam, amit vártam. Nagyon jó volt, várom a következőt!” (É.)

“Az újdonság, a kíváncsiság, a tanulni vágyás hozott ide. Összességében nagyon tetszett!!! Szuper volt! 🙂 Folytatás??” (P. )

“Olyan technikát tanulhattam meg, amit a későbbiek folyamán is szívesen és gyakran fogok alkalmazni. Szuper volt! :-)” (E.)

A Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció tanfolyam Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői és jobb agyféltekés rajzoktatói tapasztalatai alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben, sem a tematikát, sem a fenti elnevezést.

További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning>>>
(Élet)célom, jövőképem workshop>>>
Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával>>>
Stresszkezelő klubfoglalkozás az OH-kártyákkal>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>
OH-élményű önismerti klubfoglalkozás>>>
Az Üveghegyen túl… – önismereti mesefoglalkozás>>>
Egy napos önismereti workshop>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő  Stresszoldó ZEN-rajzrelaxációról, javaslom, iratkozz fel a hírlevélre>>, így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról (a honlap bal oldalán tudsz feliratozni), ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrás és önbizalom tréning e-book-ot.