Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció

Stresszoldás, önismeret, relaxáció, megnyugvás, belső béke

Helyszín, legközelebbi időpont:  Szombathely, –

zenrajz szombathely
Saját zenrajz. Klikk a képre a galéria megnyitásához!

A stressz, a taposómalom, a “szürke hétköznapok”, a mókuskerék egyre inkább uralják az élet ritmusát, és a napi teendők, feladatok az ember fejére nőnek. Mindez jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy kibillenjünk az egyensúlyunkból és elveszítsük a harmóniát. A stresszes embernek viszont olyan pihentető, nyugtató kompenzáló-tevékenységre van szüksége, amellyel új erőre tehet szert és növelheti a belső nyugalmat.  A Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció segít az itt és most megélésben, segít a belső nyugalom megtalálásában.

A program célja, hogy:

– megszabadulj a stressztől, feszültségtől;
– visszanyerd testi-lelki egyensúlyod;
– újra energikus legyél;
– magabiztosabbá válj;
– sikerélményben legyen részed;
– megtaláld a belső békéd, a belső nyugalmat;
– harmonikus, kiegyensúlyozott legyél.

Egy rövid videó arról, hogyan készülnek a gyönyörű alkotások, kukkants bele a hangulatba:

A programon a főszerep a testi-lelki-szellemi felfrissülést elősegítő zen-rajzolásé, zen-firkálásé, azaz a kreatív önkifejezésé,  az alkotásé lesz, melyhez előzetes rajztudás, rajztehetség egyáltalán nem szükséges! Ha azt gondolod, hogy nincs tehetséged a rajzoláshoz és nem rendelkezel alkotóképességgel, ezen a programon meggyőződhetsz ennek ellenkezőjéről! 🙂

A  stresszoldó zen-rajzolással, “kreatív firkálással”/”művészi firkálással” :-), növelhetjük a koncentrációs képességünket, a kreativitásunkat, maga az alkotás, a rajzolás folyamata támogatja a relaxációt, inspirációt. A végeredmény, azaz a “művészi elégedettség” pedig nagyon jó hatással van az egyén mentális jólétére. Egy olyan különleges és fantasztikus módszert sajátíthatsz el, amely megmutatja, hogy lehet úgy pihenni és oldani a stresszt, hogy közben alkotunk: ez a rajz meditáció, relaxáció, feltöltődés, kikapcsolódás.
A Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció tehát segít a relaxált, meditatív állapot, a belső nyugalom elérésében. A relaxáció elmulasztja a szorongást, segít a testnek és a léleknek kiszakadni a mindennapi rohanásból és stresszből.

zenrajz szombathely
Résztvevők által készített zenrajzok (klikk a képre a galéria megnyitásához)

Galéria>>>

A rajzolással teremtünk, ráadásul maga a rajz egy tudattalan önvallomás is, nagyszerűen lehet vele vizsgálni az érzelmi szférát, valamint ha kirajzoljuk magunkból a problémákat, az jó hatással van a lelki állapotunkra, így a rajzolás egyben stresszoldás is, vagyis hozzájárul a kiegyensúlyozott élethez és a belső nyugalomhoz. Minden egyes rajz tulajdonképpen egy önkifejezési forma, tükrözi érzéseinket, lelkiállapotunkat, gondolatainkat, az önmagunkhoz és a világhoz való viszonyunkat.

Plusz bónusz, hogy a tanfolyamon erősítjük önbizalmadat, ugyanis sikerélményben lesz részed, márpedig minden egyes siker hozzájárul az önbizalmunkhoz, ill. az alkotófolyamatot egy önbizalom-erősítő meditációval kezdjük. 🙂

Kinek ajánlom a programot?

– azoknak, akik szeretnének pihenni, feltöltődni, valamint kiszakadni egy kicsit a hétköznapok rohanásából;
– azoknak, akiknek szükség van egy kis én-időre;
– azoknak, akik szeretnének megtanulni egy olyan – ráadásul egyszerű – módszert, amelyet bárhol és bármikor alkalmazhatnak a relaxáció, stresszoldás, ellazulás érdekében;
– azoknak, akik szeretnek rajzolni, alkotni;
– azoknak, akik szeretNÉNEK rajzolni, alkotni, de azt hiszik, hogy “nem tudnak”, “nekik ez nem megy” :-);
– azoknak, akik szeretnének egy merőben új stílust, speciális technikát kipróbálni;
– azoknak, akiknek sikerélményre van szükségük;
– azoknak, akiket érdekel az önismeret, és szeretnének a rajzaikon keresztül bepillantást nyerni a lelkükbe;
– bárkinek 🙂

Helyszín, időpont:

Szombathely, –

Ütemezés, költség:

Díja : 10.000 Ft/fő
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt.

A rajzeszközöket a tanfolyamra Neked kell hoznod, erről részletes tájékoztatást küldök a tanfolyam indulása előtt kb. egy héttel.

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, life & art coach

Tanfolyam résztvevőinek véleménye:

“Ez a tanfolyam elvitt egy teljesen más világba…Rajzolás közben az elmém szép lassan lecsendesedett, fantasztikus érzés volt arra hagyatkozni ami “belülről” jön! Teljesen kizökkentem a hétköznapok rohanásából, a múlt és jelen fájó pillanataiból, az önkontrollból…
Végre MAGAMMAL lehettem a JELENBEN!!! És előhozta a kreatív énemet. Tanultam a nap folyamán! Köszönöm és hálás vagyok érte!” (Eszter)

“Önismeret tanultam a csoport tagjainak segítségével is. Meditációt, stresszoldást különböző gyakorlatok és technikák alkalmazásával. Valamint zen-rajzolást, ami elősegíti innentől kezdve az életemben a kikapcsolódást. Az alkotás öröme feltöltően hatott rám. Minden nagyon jó volt, semmiben nem csalódtam. Szuper. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” (Á.)

“Fantasztikus mintákat, kiválóan használható technikát tanultam, aminek csak  fantázia szab határt. Csillagos ötösre értékelem a tanfolyamot!” (A.)

“Nagyon kíváncsi voltam a zen-rajzokkal kapcsolatos technikákra, nagy élmény volt felfedezni ezt a műfajt. Nagyon pozitívan értékelem a tanfolyamot, kellemes kikapcsolódás volt a hasznos információk mellett.” (A.)

“A délelőtti játékok feloldanak és tükröt tartanak elém, tudom, mi az, amivel többet kell foglalkoznom. Szerintem nagyon jó volt a tanfolyam, köszönhetően a tanfolyamvezető személyiségének, és az együtt gondolkodó társaságnak. Szuper volt, várom a következőt!!!!” (Zs.)

“Nem minden olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Jó volt (megint) a légkör, fel tudtam töltődni, és újra szembesültem azzal, hogy milyen fontos az önismeret. Azt kaptam, amit vártam. Nagyon jó volt, várom a következőt!” (É.)

“Az újdonság, a kíváncsiság, a tanulni vágyás hozott ide. Összességében nagyon tetszett!!! Szuper volt! 🙂 Folytatás??” (P. )

“Olyan technikát tanulhattam meg, amit a későbbiek folyamán is szívesen és gyakran fogok alkalmazni. Szuper volt! :-)” (E.)

A Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció tanfolyam Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői és jobb agyféltekés rajzoktatói tapasztalatai alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben, sem a tematikát, sem a fenti elnevezést.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

 

 Jelentkezési lap – Jelenleg nincs meghirdetett időpont!
Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció

Tisztelettel kérlek, hogy jól gondold meg, hogy megfelelő-e Neked ez az időpont, és komolyan gondolod-e a részvételi szándékot, mert a jelentkezéseddel lefoglalsz egy helyet, a létszám pedig limitált. Kérlek, csak akkor jelentkezzél, ha valóban szeretnél is részt venni a tanfolyamon. Köszönöm szépen a felelősségteljes együttműködésed! 

 

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a Jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra való kattintással Schulcz Veronika egyéni vállalkozóval kötöd (9700, Szombathely, Borostyánkő u. 33. adószám: 66072205138) A tandíj  befizetésével kapcsolatos információkról válasz e-mailben értesítelek.
A fizetési határidő 8 nap, de a helyeket nem a jelentkezési, hanem a tandíj beérkezésének sorrendjében tudom biztosítani.
Számlát kiállítani annak a nevére tudok, akinek a számlájáról (nevéről) az utalás érkezik.

Jelentkezési feltételek (kérlek, olvasd el, mert fontos!):
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik. Amennyiben a befizetett programon indokolt esetben (vis maior) mégsem tudsz részt venni, a befizetett összeget átruházhatod másra VAGY a soron következő legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod. A befizetett összeg ezt követően tovább nem görgethető, és nem használható fel más tanfolyamra, tréningre, egyéni kezelésre.
A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett lemondás esetén az összeg nem letanulható, és nem visszatérítendő. Ez alól kivételt képez a vis maior esete, ez adott esetben a Szolgáltató egyéni elbírálásának tárgya.
A szervező indokolt esetben az időpont és helyszín (településen belül) változtatás jogát fenntartja.
A jelentkezési feltételek (lemondás) mindazokra is vonatkoznak, akik ajándékutalvánnyal vesznek részt a tanfolyamon.
A tandíj részben vagy egészben való visszatérítése nem lehetséges.

Általános Szerződési Feltételek

(Abban az esetben, ha a jelentkezéstől számított pár órán belül sem érkezik meg a postafiókodba az automatikus válasz e-mail, kérlek, nézd meg a spam mappádba is. Ha ebben sem találod, légy szíves vedd fel velem a kapcsolatot a vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen. Citromail-es és freemail-es címek helyett lehetőség szerint más e-mail címet adj meg, mert  ezekről a levelek általában visszapattannak.)

 

Név*
Email*
E-mail cím még egyszer*
Telefonszám*
Számlázási adatok, cégnév vagy magánszemély neve: (ide azt a nevet írd, akinek a nevéről/számlájáról megérkezik az előleg!):*
Cég, vagy magánszemély címe (irányítószám, város, utca, házszám)*
Adószám (csak cégek, vállalkozások esetében kérjük kitölteni)
Egyéb (kérés, kérdés, közlendő, stb.)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*
Hozzájárulok ahhoz, hogy Schulcz Veronika (stressz-oldas.com) a továbbiakban hírlevelet küldjön.*

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra.

Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással


További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

ONLINE önismereti és személyiségfejlesztő tréning>>>
“Hogyan mondjam?” – erőszakmentes, együttműködő kommunikációs tréning>>>
“Közelebb önmagamhoz” – önismereti klubfoglalkozás>>>
Színezd újra! – csoportos önismereti coaching>>>
“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning>>>
Útkereső workshop>>>
Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával>>>
Stresszkezelő klubfoglalkozás az OH-kártyákkal>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>
OH-élményű önismerti klubfoglalkozás>>>
Egy napos önismereti workshop>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő  Stresszoldó ZEN-rajzrelaxációról, javaslom, iratkozz fel a hírlevélre>>, így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrás és önbizalom tréning e-book-ot.