Skip to content

Lepd meg szeretteidet és ajándékozz élményt karácsonyra!

Ha Te is azok közé tartozol, akik szívesen ajándékoznak élményt karácsonyra, ráadásul a jelen járványügyi helyzetben nem szívesen járod az üzleteket, akkor jó helyen jársz! 🙂

Ajándékozhatsz Jobb agyféltekés rajztanfolyamot>>, amely a kiállítástól számított egy éven belül használható fel (a járványügyi helyzet miatt rugalmasan kezelem!), vagy ajándékozz Online személyiségfejlesztő és önismereti tréninget>>, amely a kiállítástól számított egy éven belül váltható be.

Arra is van lehetőség, hogy általános ajándékutalványt vásárolj, melynek az értékét Te határozhatod meg! 🙂 Ez az utalvány beváltható bármelyik tanfolyamra vagy egyéni konzultációra is (személyesre és online konzultációra is).

Amennyiben megszólított a lehetőség, nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot a vera(kukac)stressz-oldas.com e-mailen címen (vagy kattints a Kapcsolat>> linkre), és egyeztetjük a részleteket.

Intézd könnyen, gyorsan a karácsonyi ajándékvásárlást, és akár már egy-két órán belül az e-mail fiókodban lehet az az ajándékutalvány. 🙂