Skip to content

Jobb agyféltekés rajztanfolyam – GYEREKEKNEK

40.000 Ft

Legközelebbi időpont: Szombathely, 2022. október 7-9.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 20., vagy a szabad helyek erejéig

Ez a tanfolyam 14-15 éves gyerekek számára indul.

A tanfolyamra jelentkezni kizárólag bankkártyás fizetéssel lehet. (A bankkártyás fizetés biztonságos rendszeren keresztül történik, bankkártya adatokat nem tárolunk!) A számlát automatikusan küldi a rendszer, ha nem találod, kérlek, a spam vagy promóció mappában is nézd meg.

FIGYELEM!  Számlát kiállítani csak magánszemély részére tudok, a számlázási adataidat kérlek, ennek figyelembevételével add meg.

 

Elfogyott

Jelentkezés esetén a tanfolyam indulása előtt egy héttel küldök még egy tájékoztató levelet, benne minden szükséges információval.

 

A tanfolyamra való jelentkezést az alábbi esetekben nem tudom elfogadni: ha valaki pszichiátriai vagy pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt áll, személyiségzavar esetén, különböző pszichiátriai betegségek esetén, mint például depresszió, skizofrénia, stb.; neurológiai betegségek esetén, mint pl. epilepszia, valamint szellemi fogyatékkal élők esetén a programra való jelentkezést szintén nem tudom elfogadni. A részvétel ezekben az esetekben nem is javasolt.

 

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést  a “Kosárba teszem!” gombra való kattintással Schulcz Veronika egyéni vállalkozóval kötöd (9700, Szombathely, Borostyánkő u. 33., adószám: 66072205138).
A programra való jelentkezésre és részvételre az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, melyet itt találsz: https://www.stressz-oldas.com/aszf/