“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – KOMPLEX személyiségfejlesztő tréning

Az elmúlt 10 év esszenciája, 10 év segítői tapasztalata egy tréningben
KOMPLEX 3 napos személyiségfejlesztő tréning

Helyszín, időpont: Szombathely, 2018. január 20., február 3., február 17.  BETELT!
Lemaradtál? Itt iratkozhatsz fel és kérhetsz értesítést a következő induló tanfolyamról: https://www.stressz-oldas.com/hirlevel-2/

Ezen a programon a hangsúly elsősorban nem az önismereten, hanem a személyiséged fejlesztésén van. Bár a kettő nehezen választható el egymástól, hiszen a két terület szorosan összefügg, úgy is mondhatnám,  kéz a kézben járnak.

Mi történik a három napos programon?

fotó: pinterest

Fejlesztjük:
érzelmi intelligenciád
érzelmi öntudatod
interperszonális (személyek közötti) kapcsolataid
intraperszonális (személyen belüli) kommunikációd, képességeid
önértékelésed
magabiztosságod
empátiád
rugalmasságod, alkalmazkodó képességed
önmegvalósításod
asszertivitásod (önérvényesítésed)

valamint:
megtanulod kezelni a konfliktusokat (legyen az akár külső, akár belső konfliktus)
megismerkedhetsz saját konfliktuskezelési profiloddal
megtanulod hatékonyan, konstruktívan kezdeményezni a konfliktusokat (gyakorlati feladaton keresztül!)
megnézzük, hogy a különböző személyiségjegyek hogyan befolyásolják a konfliktusokat, valamint beazonosítjuk a Te személyiségjegyeidet

A tréning után nem csak fejlődik a személyiséged, hanem másokat is könnyebben megértesz, ez által javulnak emberi kapcsolataid is.  Képes leszel megfogalmazni és kitűzni célokat, és tudni fogod, hogyan érheted el azokat. Megtanulod beazonosítani és kezelni az érzéseidet, pozitív én-képet alakítasz ki, és úgy tekintesz végre önmagadra, mint saját életed szerzőjére.

Miben más ez a tréning?

fotó: pinterest

A gyakorlatok egy része elsősorban önálló, egyéni munkát igényelnek és az önreflexióra épít (önreflexió: önmagunk semleges megfigyelése kívülről), de közösen átbeszélünk mindent, a csoport dinamikája, megtartó tere, elfogadása, támogatása csakúgy, mint mindig, ezúttal is segítségedre lesz.  🙂 Ezenkívül természetesen lesznek páros/csoportos gyakorlatok is.
A folyamaton coach szemlélettel vezetlek végig (eleve a feladatok is így vannak összeállítva), azaz előrevivő, megoldás-centrikus kérdéseket teszek fel, végig pozitív teret tartva.

Plusz bónusz: a tréningen segítségül hívjuk az OH-kártyákat* is, azaz kreatív, és art coaching eszközökkel tesszük élvezetesebbé a tanfolyamot. 🙂

 

*Mit jelent ez a gyakorlatban?

Ezen a tréningen nem az OH-kártyáké lesz a főszerep, mert a kártyák csak segítenek élményszerűbbé, színesebbé tenni a tréninget, kiegészítik, támogatják a folyamatot. A programon olyan feladatok lesznek, amelyek korábban az önálló OH-élményű önismereti tanfolyamon nem szerepeltek, és továbbra sem fognak szerepelni. Az OH-kártyákkal végzett gyakorlatok ezúttal specifikusabbak lesznek, konkrétabban fognak egy adott témára fókuszálni, mint pl. empátia, önérvényesítés, erőforrások, önbizalom, társas kapcsolatok, kapcsolati konfliktus, stb., és ezek az OH-kártyákkal végzett feladatok kizárólag ennek a tanfolyamnak és tematikának a részét képezik.

 

A tréning jelen és jövő orientált, azaz a múlttal nagyon keveset fogunk foglalkozni, nem elemezzük, nem analizáljuk, nem vesszük górcső alá, nem fogjuk azokra a kérdésekre kutatni a választ, hogy mikor és miért alakult ki Nálad önbizalomhiány, hogy miért nem tudtad eddig kezelni a konfliktusaidat, hogy mi akadályozott eddig az önérvényesítésben, hogy miért féltél kiállni önmagadért, ugyanis

a megoldásnak mindegy, hogy miért alakult ki a probléma. 😉

Ez azt jelenti, hogy nem a “miért?”-ekre keressük a választ ezúttal, hanem a “hogyan?”-ra, vagyis a problématérből elmozdulunk a megoldástérbe.

A tréninget az elmúlt 10 év segítői tapasztalata, és a tanulmányaim alapján állítottam össze, így a leggyakrabban felmerülő problémák lesznek a fókuszban, mint az önbizalom, empátia, érzelmi intelligencia, önértékelés, konfliktuskezelés, önérvényesítés, társas kapcsolatok. Tapasztalataim szerint jellemzően ezek azok a területek, amelyek legtöbb embernek gondot okoznak, azonban ezek fejlesztésével rengeteg blokk és akadály elhárulhat, így minőségi/minőségibb életet élhetünk. Nem csak hiszem és vallom, de tapasztalom is, hogy a harmonikus élet kulcsa a megfelelő önismeretben, személyiségfejlesztésben rejlik.

Mit nem ígérek?

Nem fogok tuti boldogságrecepteket, tuti tippeket, előre gyártott megoldásokat adni, mert nincsenek. 🙂 És azt sem ígérem meg, hogy “varázsütésre” megváltozik minden.

Mit ígérek?

Azt, hogy a megoldás BENNED van,  és ezeket a megoldásokat, erőforrásokat a tréningen felszínre hozzuk.
Önmagában és elsősorban nem a tréning fogja megváltoztatni az életedet és nem én, hanem a kapott feladatok és a Te aktív együttműködésed, felelősségvállalásod és az én szakmai tapasztalom együttesen, vagyis ez olyan csapatmunka, amibe mindenkinek bele kell tenni a részét.
Ez lehet, hogy most úgy hangzik, hogy “húúú, ez melós lesz”,  igen, melós lesz (bocs 🙂 ). Ehhez lehet, hogy ki kell mozdulnod a komfortzónádból, de az eredményért megéri, a fentieken kívül ezt is megígérem. 🙂

Kinek ajánlom a programot?

  • Mindenkinek, aki szeretne dolgozni a személyiségén, szeretné fejleszteni azt, függetlenül attól, hogy foglalkozott-e már önismerettel korábban vagy sem.
  • Mindenkinek, aki szeretne felelősséget vállalni önmagáért, az életéért.
  • Mindenkinek, aki szeretne minőségibb, harmonikusabb életet élni.
  • Mindenkinek, aki nem riad meg attól, hogy dolgozzon önmagán, szembenézzen önmagával, még akkor is, ha ez  a munka időt és energiabefektetést igényel.

Ki, ha nem Te. Mikor, ha nem most. Osho

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, életvezetési coach

Helyszín, időpont:

Szombathely, 2018. január 20. (szombat)
további két alkalom: február 3. (szombat), február 17. (szombat)
BETELT!

Lemaradtál? Itt iratkozhatsz fel és kérhetsz értesítést a következő induló tanfolyamról: https://www.stressz-oldas.com/hirlevel-2/

A program 3 napos, két hetente találkozunk szombati napokon.
Időbeosztás: 10.00 órától kb. 15.30-16.00 óráig

Részvételi díj:

A három napos tréning díja 12.000 Ft/nap,  összesen 36.000 Ft.

A tandíj két részletben fizetendő, 18.000 Ft-ot (helyfoglalási díj) jelentkezéskor kell befizetni a visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámra, a fennmaradó összeget a tréning első napját megelőző egy héttel kell rendezni, szintén banki átutalással. Erről emlékeztető e-mailt küldök.

Figyelem! Kiscsoportban dolgozunk, ezért a létszám limitált!

Szeretnéd tudni:
hogyan kezelheted hatékonyabban a konfliktusaidat?
hogyan hozhatod felszínre erőforrásaidat?
hogyan lehet több önbizalmad?
hogyan tudod érvényesíteni önmagad?
hogyan lehet rendben az önbecsülésed?
hogyan élhetsz minőségibb életet?
hogyan fejlesztheted érzelmi öntudatod és érzelmi intelligenciád?
hogyan alakíthatsz ki pozitív én-képet?
hogyan lehetsz rugalmasabb?
hogyan javíthatsz emberi kapcsolataidon…?

 

A “Hozd ki magadból a legtöbbet!” komplex személyiségfejlesztő tréning Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői tapasztalata és a tanulmányaim alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben, sem a tematikát, sem a fenti elnevezést.

További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

OH-élményű önismereti klubfoglalkozás>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>
Az Üveghegyen túl… – önismereti mesefoglalkozás>>>
Egy napos önismereti workshop>>>
Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő “Hozd ki magadból a legtöbbet!” – komplex személyiségfejlesző tréningről, iratkozz fel a hírlevélre>> így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  30 kineziológiai stresszoldó tipp e-book-ot.

Figyelem! Schulcz Veronika nem orvos, nem kezel betegségeket, nem végez gyógyító tevékenységet, nem állít fel diagnózist. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia. Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti a orvost, pszichológust, pszichiátert. Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a tanfolyami jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens.
Abban az esetben, ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.