“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – 3 napos KOMPLEX személyiségfejlesztő tréning

Az elmúlt 11 év esszenciája, 11 év segítői tapasztalata egy tréningben

Helyszín, legközelebbi időpont: Szombathely, –

Ezen a programon a hangsúly elsősorban nem az önismereten, hanem a személyiséged fejlesztésén van. Bár a kettő nehezen választható el egymástól, hiszen a két terület szorosan összefügg, úgy is mondhatnám,  kéz a kézben járnak.

Mi történik a három napos programon?

fotó: pinterest

Fejlesztjük:
érzelmi intelligenciád
érzelmi öntudatod
interperszonális (személyek közötti) kapcsolataid
intraperszonális (személyen belüli) kommunikációd, képességeid
önértékelésed
magabiztosságod
empátiád
rugalmasságod, alkalmazkodó képességed
önmegvalósításod
asszertivitásod (önérvényesítésed)

valamint:
megtanulod kezelni a konfliktusokat (legyen az akár külső, akár belső konfliktus)
megismerkedhetsz saját konfliktuskezelési profiloddal
megtanulod hatékonyan, konstruktívan kezdeményezni a konfliktusokat (gyakorlati feladaton keresztül!)
megnézzük, hogy a különböző személyiségjegyek hogyan befolyásolják a konfliktusokat, valamint beazonosítjuk a Te személyiségjegyeidet

A tréning eredményeképpen:

 • eredményesebben keresed majd a kompromisszumos megoldásokat, együttműködőbb leszel;
 • képessé válsz a konfliktushelyzetekben egyértelműen kifejezni magad;
 • az empátiát, valamint a kritika nélküli megfogalmazást használva más megoldási stratégiákat, viselkedésmintákat kezdesz működtetni, ami által a másik fél is megoldásokban fog gondolkodni;
 • fejlődik önértékelésed, érzelmi intelligenciád, érzelmi-öntudatod, rugalmasságod (amely stresszhelyzetekben is nagy segítségedre lehet);
 • megtanulod beazonosítani és kezelni érzelmeidet;
 • fejlődik személyiséged;
 • úgy tekintesz önmagadra, mint saját életed szerzőjére;
 • javulnak interperszonális (emberek közötti, társas) kapcsolataid;
 • bátrabban, céltudatosabban fogod önérvényesíteni, képviselni magad

Miben más ez a tréning?

fotó: pinterest

A gyakorlatok egy része elsősorban önálló, egyéni munkát igényelnek és az önreflexióra épít (önreflexió: önmagunk semleges megfigyelése kívülről), de közösen átbeszélünk mindent, a csoport dinamikája, megtartó tere, elfogadása, támogatása csakúgy, mint mindig, ezúttal is segítségedre lesz.  🙂 Ezenkívül természetesen lesznek páros/csoportos gyakorlatok is. A tréning gyakorlat- és nem elmélet-orientált.
A folyamaton coach szemlélettel vezetlek végig (eleve a feladatok is így vannak összeállítva), azaz előrevivő, megoldás-centrikus kérdéseket teszek fel, végig pozitív teret tartva.

Plusz bónusz: a tréningen segítségül hívjuk az OH-kártyákat* is, azaz kreatív, és art coaching eszközökkel tesszük élvezetesebbé a tanfolyamot. 🙂

 

*Mit jelent ez a gyakorlatban?

Ezen a tréningen nem az OH-kártyáké lesz a főszerep, mert a kártyák csak segítenek élményszerűbbé, színesebbé tenni a tréninget, kiegészítik, támogatják a folyamatot. A programon olyan feladatok lesznek, amelyek korábban az önálló OH-élményű önismereti klubfoglalkozáson, sem a Stresszkezelő klubfoglalkozás az OH-kártyákkal tanfolyamon nem szerepeltek, és továbbra sem fognak szerepelni. Az OH-kártyákkal végzett gyakorlatok ezúttal specifikusabbak lesznek, konkrétabban fognak egy adott témára fókuszálni, mint pl. empátia, önérvényesítés, erőforrások, önbizalom, társas kapcsolatok, kapcsolati konfliktus, stb., és ezek az OH-kártyákkal végzett feladatok kizárólag ennek a tanfolyamnak és tematikának a részét képezik.

 

A tréning jelen és jövő orientált, azaz a múlttal nagyon keveset fogunk foglalkozni, nem elemezzük, nem analizáljuk, nem vesszük górcső alá, nem fogjuk azokra a kérdésekre kutatni a választ, hogy mikor és miért alakult ki Nálad önbizalomhiány, hogy miért nem tudtad eddig kezelni a konfliktusaidat, hogy mi akadályozott eddig az önérvényesítésben, hogy miért féltél kiállni önmagadért, ugyanis

a megoldásnak mindegy, hogy miért alakult ki a probléma. 😉

Ez azt jelenti, hogy nem a “miért?”-ekre keressük a választ ezúttal, hanem a “hogyan?”-ra, vagyis a problématérből elmozdulunk a megoldástérbe.

A tréninget az elmúlt 10 év segítői tapasztalata, és a tanulmányaim alapján állítottam össze, így a leggyakrabban felmerülő problémák lesznek a fókuszban, mint az önbizalom, empátia, érzelmi intelligencia, önértékelés, konfliktuskezelés, önérvényesítés, társas kapcsolatok. Tapasztalataim szerint jellemzően ezek azok a területek, amelyek legtöbb embernek gondot okoznak, azonban ezek fejlesztésével rengeteg blokk és akadály elhárulhat, így minőségi/minőségibb életet élhetünk. Nem csak hiszem és vallom, de tapasztalom is, hogy a harmonikus élet kulcsa a megfelelő önismeretben, személyiségfejlesztésben rejlik.

Mit nem ígérek?

Nem fogok tuti boldogságrecepteket, tuti tippeket, előre gyártott megoldásokat adni, mert nincsenek. 🙂 És azt sem ígérem meg, hogy “varázsütésre” megváltozik minden.

Mit ígérek?

Azt, hogy a megoldás BENNED van,  és ezeket a megoldásokat, erőforrásokat a tréningen felszínre hozzuk.
Önmagában és elsősorban nem a tréning fogja megváltoztatni az életedet és nem én, hanem a kapott feladatok és a Te aktív együttműködésed, felelősségvállalásod és az én szakmai tapasztalom együttesen, vagyis ez olyan csapatmunka, amibe mindenkinek bele kell tenni a részét.
Ez lehet, hogy most úgy hangzik, hogy “húúú, ez melós lesz”,  igen, melós lesz (bocs 🙂 ). Ehhez lehet, hogy ki kell mozdulnod a komfortzónádból, de az eredményért megéri, a fentieken kívül ezt is megígérem. 🙂

Kinek ajánlom a programot?

 • Mindenkinek, aki szeretne dolgozni a személyiségén, szeretné fejleszteni azt, függetlenül attól, hogy foglalkozott-e már önismerettel korábban vagy sem.
 • Mindenkinek, aki szeretne felelősséget vállalni önmagáért, az életéért.
 • Mindenkinek, aki szeretne minőségibb, harmonikusabb életet élni.
 • Mindenkinek, aki nem riad meg attól, hogy dolgozzon önmagán, szembenézzen önmagával, még akkor is, ha ez  a munka időt és energiabefektetést igényel.

Ki, ha nem Te. Mikor, ha nem most. Osho

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, life & art coach

Helyszín, legközelebbi időpont:

Szombathely, –

A program 3 napos, időbeosztás: 10.00 órától kb. 16.00 óráig

Részvételi díj:

A három napos tréning díja 12.000 Ft/nap,  összesen 36.000 Ft.
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt.
Igény szerint részletfizetés kérhető, ezt a jelentkezési lap “egyéb” rovatában jelezheted.

Figyelem! Kiscsoportban dolgozunk, ezért a létszám limitált!

Szeretnéd tudni:
hogyan kezelheted hatékonyabban a konfliktusaidat?
hogyan hozhatod felszínre erőforrásaidat?
hogyan lehet több önbizalmad?
hogyan tudod érvényesíteni önmagad?
hogyan lehet rendben az önbecsülésed?
hogyan élhetsz minőségibb életet?
hogyan fejlesztheted érzelmi öntudatod és érzelmi intelligenciád?
hogyan alakíthatsz ki pozitív én-képet?
hogyan lehetsz rugalmasabb?
hogyan javíthatsz emberi kapcsolataidon…?

A tanfolyam résztvevőinek véleménye:

Sok új “praktikát” kaptam, amit a hétköznapokban  – munkatársi és magánéleti kapcsolatban is használni tudok és fogok. Kedvencem az asszertív /önérvényesítő – saját megj./ jogok megismerése, és a komoly tesztek, amelyek által jobban megismerhetem magam.
A csoport tagjai nagyon nyitottak, őszinték, támogatóak voltak most is.
Nagyon sok új ötletet kaptam, főleg a konfliktuskezelés módjára, fejlődött a kommunikációm. Remek volt a csapat, nagyon jó hangulatban teltek az órák, jó volt érezni, ahogy igazi érdeklődéssel odafigyeltünk egymásra. (D.)

Új módszereket  tanultam a konfliktusaim, gyengeségeim felismerésére és hatékony kezelésében. Sok olyan apró trükk, ami a mindennapokban hasznos. Pozitív tapasztalat önmagam ki- és átértékelése, jó tudni, hogy még mindig meg tudom lepni magam. 🙂
Nem támasztottam előzetes elvárást, mert az zsákutca. 🙂
Bárkinek hasznos, aki a világot, az embereket maga körül, vagy önmagát jobban meg akarja érteni.
Tudom, hogy kimerítő az egész napos munka és koncentrálás, de én örültem volna, ha még több minden belefért volna a 3 napba. 🙂
Összességében nagyon hasznos, erőteljes, ötletgazdag és eredményes foglalkozás valósult meg, jöhet még több is. 🙂 (V.)

A feladatokon keresztül megértést nyertem arról, hogyan kommunikálok, mi az, aminek a változtatásával a hatékonyság felé mozdulhatok el. Mikre figyelve fejleszthetem magam. A legérdekesebb talán az volt, amikor a másik fél szemszögéből vizsgálhattam egy helyzetet.
Leginkább a játékos (kártyás) feladatokat élveztem,  esetleg valamilyen szerepjátékos feladat érdekes lett volna.
Érdekes volt, sok új ismeretet kaptunk, új látásmódot, és olyan helyzeteket, amik hozzájárulnak az önismerethez. A nap végére mindig jól elfáradtunk. Köszönök mindent! (M.)

A konfliktusok alapvetően jók, ezektől nem kell félni, mert általuk különböző nézőpontokat ismerhetünk meg. A fontos az, hogy mindig ÉN-kommunikációt alkalmazzunk, és a saját érzéseinkről, gondolatainkról beszéljünk.
Talán lehetett volna kicsit több OH-kártyás gyakorlat.
A legtöbbet én személy szerint az OH-kártyás feladatoktól kaptam, mert ott a saját belső válaszaimat hoztuk felszínre és “mondattuk ki” velem az asszociációk által. Sok kérdésre kaptam választ és sok olyan rejtett erőforrásomra találtam rá megint a kurzus által, amikről ugyan tudtam valamilyen szinten, de talán nem tudatosítottam magamban igazán. Jobban tudok ezekhez nyúlni ezután. (A.)

Kreatív személyiségfejlesztés 🙂

Szeretem a tanfolyamokban, hogy sok az önálló munka, nincs “elvárt, ideális teljesítmény”, mindenki dolgozik a saját problémáival, időnként megosztva jó visszacsatolást kaphat a csoporttól. (A.)

A befogadó csoport nekem nagyon fontos  volt. A csoport visszajelzéseiből, és a csoporttagok problémáiból is sokat tanultam. Elvárásaim nem voltak, tulajdonképpen nem tudtam, mire számítsak. A kártyák színesítik a tanfolyamot, nekem ez fontos volt.
Jól éreztem magam, sokat tanultam, már csak a gyakorlatban kell alkalmaznom őket. Az első lépésekhez megkaptam a segítséget. (K.)

A tanfolyam által sikerül a másik felet bizonyos helyzetekben megértenem. Elvárások nélkül jöttem, így minden csak plusz volt. Gyakorlatorientált tanfolyam, azt hittem, az elmélet fog dominálni. (B.)

Azonosítottam magamban új érzéseket, amivel ezentúl könnyebb lesz dolgozni, hogy fejlődni tudjak.
Hasznosnak ítélem a  tanfolyamot, mert új nézőpontból is szemlélhetem magamat, másokat. Az asszertív /önérvényesítő – saját megj./ jogok listáját fontos lenne mindenkinek ismernie, köszönöm, hogy megmutattad. (A.)

A “Hozd ki magadból a legtöbbet!” komplex személyiségfejlesztő tréning Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői tapasztalata és a tanulmányaim alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben, sem a tematikát, sem a fenti elnevezést.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Jelentkezési lap – Jelenleg nincs meghirdetett időpont!

“Hozd ki magadból a legtöbbet!”- Komlex személyiségfejlesztő és konfliktuskezelési tréning

 

Tisztelettel kérlek, hogy jól gondold meg, hogy megfelelő-e Neked ez az időpont, és komolyan gondolod-e a részvételi szándékot, mert a jelentkezéseddel lefoglalsz egy helyet, a létszám pedig limitált. Köszönöm a felelősségteljes együttműködésed! 

 

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a Jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra való kattintással Schulcz Veronika egyéni vállalkozóval kötöd (9700, Szombathely, Horváth B. krt. 9., adószám: 66072205138) A tandíj  befizetésével kapcsolatos információkról válasz e-mailben értesítelek.
A fizetési határidő 8 nap, de a helyeket nem a jelentkezési, hanem a tandíj beérkezésének sorrendjében tudom biztosítani. Számlát kiállítani annak a nevére tudok, akinek a számlájáról (nevéről) az utalás érkezik.

Jelentkezési feltételek (kérlek, olvasd el, mert fontos!):
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik. Amennyiben a befizetett programon indokolt esetben (vis maior) mégsem tudsz részt venni, a befizetett összeget átruházhatod másra, VAGY a soron következő legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod. A befizetett összeg ezt követően tovább nem görgethető, és nem használható fel más tanfolyamra, tréningre, egyéni kezelésre.
A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett lemondás esetén az összeg nem letanulható, és nem visszatérítendő. Ez alól kivételt képez a vis maior esete, ez adott esetben a Szolgáltató egyéni elbírálásának tárgya.
A szervező indokolt esetben az időpont és helyszín (településen belül) változtatás jogát fenntartja.
A jelentkezési feltételek (lemondás) mindazokra is vonatkoznak, akik ajándékutalvánnyal vesznek részt a tanfolyamon.
A tandíj részben vagy egészben való visszatérítése nem lehetséges.

Általános Szerződési Feltételek

(Amennyiben a jelentkezéstől számított pár órán belül nem érkezik meg a postafiókodba az automatikus visszaigazoló e-mail, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen.)

 

 

Név*
Email*
E-mail cím még egyszer*
Telefonszám*
Számlázási adatok, cégnév vagy magánszemély neve: (ide azt a nevet írd, akinek a nevéről/számlájáról megérkezik az előleg!):*
A befizető címe: (irányítószám, város, utca, házszám)*
Adószám (csak cégek, vállalkozások esetében kérjük kitölteni)
Egyéb (kérés, kérdés, közlendő, stb.)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*
Hozzájárulok ahhoz, hogy Schulcz Veronika (stressz-oldas.com) a továbbiakban hírlevelet küldjön.*

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra.

Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.


 

További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

ONLINE önismereti és személyiségfejlesztő tréning>>>
“Hogyan mondjam?” – erőszakmentes, együttműködő kommunikációs tréning>>>
OH-élményű önismereti és stresszkezelő klubfoglalkozás>>>
Útkereső workshop>>>
“Közelebb önmagamhoz” – önismereti klubfoglalkozás>>>
Színezd újra! csoportos önismereti coaching>>>
Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő “Hozd ki magadból a legtöbbet!” – komplex személyiségfejlesző tréningről, iratkozz fel a hírlevélre>> így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrás és önbizalom tréning e-book-ot.

Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti az orvost, pszichológust, pszichiátert. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia. Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a programokra való jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens. Ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.