Skip to content

Szakmai partnerek

Mediáció

Pékó László Zsolt vagyok, bejegyzett igazságügyi közvetítő, mediátor, kommunikátor.

Két szakmán, két diplomán, és közel 25 évnyi munkatapasztalaton túl vonzottuk be egymást a mediációval. Így vált a hivatásommá az, amit jó középső gyerekként mindig is csináltam: konfliktusfeloldás, vitarendezés, villámhárítás, a dühödt hullámok elsimítása…

Mediátorként a konfliktusok mögött húzódó emberi kapcsolatok javítására fókuszálok.

Feszültségekkel, elfojtásokkal, megoldatlansággal és meggondolatlansággal terhelt emberi kapcsolatokban élünk. Számtalan élethelyzetben volna szükségünk útmutatásra, aktív segítségre. Családi viták, párkapcsolati krízisek, munkahelyi konfliktusok, lakóközösségi perpatvarok, generációs ellentétek, társadalmi kiszolgáltatottság, közösségi frusztráció… Ismerős?

 

A mediáció módszerével térképet kapunk a konfliktusok földjén való eligazodáshoz és segítséget a bennünk rejlő problémamegoldó felfedezéséhez, hogy jól dönthessünk életünk útelágazásainál.

Egyre többen választják a lehetőségét, hogy a mediáció segítségével rendezzék konfliktusaikat. Tartozz Te is azok közé, akik képesek felelősséget vállalni életükért és hajlandók dönteni saját sorsukról!