Segítő beszélgetés

fotó: pinterest

Mindenkinek az életében lehetnek olyan időszakok, amikor már a barátok, család nem tudnak segíteni, nem tudnak objektívek lenni, és már nem segít, ha kibeszéled magad egy kávé, vagy egy pohár bor mellett a barátnőkkel, barátokkal. Talán Neked is feltűnt, hogy ezek alatt a beszélgetések alatt gyakran ugyanazokat a köröket futjátok: meghallgatásra találsz ugyan, de a barátok, család sokszor az önigazolásban segítenek, elfogultak lehetnek Veled, amivel viszont nem nyitnak utat a megoldás felé; vagy arról beszélnek, hogy ők mit tennének a helyedben. Azonban a barátok, környezeted a saját tapasztalataikból indulnak ki, és ami náluk bevált (ha valóban bevált), nem biztos, hogy Nálad is beválik, működik. Valamint ezek alatt a beszélgetések alatt sokszor ugyanabból az egy nézőpontból tekintesz rá a problémára. Külső szakember segítségével rátalálhatsz más nézőpontokra, a tisztánlátás segít alternatív megoldások megtalálásában. Konkrét tanácsok helyett abban tudok segíteni Neked, hogy jobban megértsd önmagad, a környezeted és a helyzetedet, és ez által megtaláld a saját megküzdési stratégiádat.

Mikor lehet szükséged segítő beszélgetésre?

ha magánéleti krízisben vagy
ha munkahelyi problémákkal küzdesz
ha elakadtál
ha nem találod a kiutat
ha nem tudod kezelni a konfliktusokat
ha nem tudsz kiállni önmagadért
ha nem tudsz továbblépni, dönteni
ha támogatásra van szükséged
ha új megoldásokat keresel
ha szeretnél rátalálni belső erőforrásaidra
ha szeretnél rendelkezni megküzdési stratégiákkal, megoldás-centrikus hozzáállással
ha szeretnél elérni egy célt és ehhez motivációra van szükséged

Várom szeretettel a jelentkezésedet, hogy aktív figyelemmel, integrált módszerekkel és eszközökkel segítsek Neked!

Segítő beszélgetés Szombathelyen a Promen Villában, Horváth Boldizsár krt. 9. Bejelentkezés telefonon. Elérhetőség>>>

Figyelem! Schulcz Veronika nem orvos, nem kezel betegségeket, nem végez gyógyító tevékenységet, nem állít fel diagnózist. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia. Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti a orvost, pszichológust, pszichiátert. Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a tanfolyami jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens.
Abban az esetben, ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.