Egy napos önismereti workshop

“Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” /Márai Sándor/

 

Helyszín, legközelebbi időpont: Szombathely, –
 

Miért fontos az önismeret?

Az önismereti munka, mint önmagunkra irányuló lelki folyamat során, megismerhetjük személyiségünket, tulajdonságainkat, képességeinket, érzelmeinket, önszabotáló viselkedésmintáinkat és hitrendszereinket.
Az önismeret tehát alapvetően önmagunk és belső folyamataink megértését célozza, hogy felismerjük életünk mozgatórugóit  és az ezekből fakadó nehézségeinket, blokkokat, a harmónia útjában álló akadályokat. Az önismereti munka során tudatosítjuk, hogyan működünk, kik vagyunk, mi okoz örömet nekünk, hogyan lehetünk önmagunk, mire van szükségünk ahhoz, hogy ön-azonosak legyünk.

Az önismeret mélyebb szintjéhez elsősorban őszinteségre, önreflexióra van szükség, hogy felismeréseink által el tudjunk indulni a változást hozó úton.
Az egy napos önismereti workshop-on általános igazságok megfogalmazása és önigazolások helyett, tudatosítjuk, hogy mi mivel járultunk hozzá életünk bizonyos eseményeihez és mit tehetünk a pozitív eredmény érdekében. Kijelentések helyett, kérdésekkel kerülünk közelebb a problémához, önmagunkhoz, majd a lehetőségekhez.

Az önismeretben nincs tehát semmi hókuszpókusz, ez egy gondolkodási mód, és nem végső megoldásokat ad, hanem lehetőségeket. 🙂

POINTS OF YOU kártyák>>

A workshopon többek között használunk:
– kreatív eszközöket
– art coaching eszközöket
– projektív teszteket (pl. Jung-teszt)
POINTS OF YOU kártyákat>>> (kreatív személyiségfejlesztő eszköz)
– storytellinget, azaz történet mesélést (nem, nem Neked kell történeteket mesélni! 🙂 ), idézeteket
– montázst
– erőforrásokat hozunk felszínre
– és még sok egyebet… 🙂

A tréning kiscsoportos, max. 6-8 fővel indul!
A  program egész napos, 10.00 órától kb. 16.00-16.30 óráig tart.

Helyszín, legközelebbi időpont:

Szombathely, –

 

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika
Személyiségfejlesztő, life & art coach

Részvételi díj:

15.000 Ft/fő.
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt.

Vélemények a tréningről:

“Magamat és a problémámat kívülről is láthattam, keretbe  foglalva, összefoglalva. Lendületet kaptam a problémám megoldásához. Minden feladat nagyon tetszett. A legutolsó belehelyezkedős feladatban nagyon érdekes és hatásos volt megtapasztalni a különböző érzeteket az földre tett feliratokon. Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem. Személyed számomra már garancia, tudtam, hogy ilyen színvonalat fogok kapni. Rendkívül hasznos volt ez az egy nap. Továbbra is ajánlom mindenkinek a telefonszámodat!” J.

“A pozitív lecsendesedés állapotát éreztem. Felismeréseket éltem át, amire régen kerestem a választ, vagy nem értettem az életem történéseit, bevillant. AHA!!Összességében egy jól kidolgozott, összerakott tanfolyam, ami segít megérteni magamat és talán számomra ez a legfontosabb, hogy megértsem magamat és az élet nehézségeit jól tudjam viselni. Köszönöm, hogy itt lehettem.” Sz.

“Nyitottnak kell lenni az emberekkel szemben, mert ha nem, egy csomó kellemes élménytől fosztod meg magad. A kommunikációd legyen mindig higgadt, indulattól mentes. Kellemesen éreztem magam, örülök, hogy itt voltam, örülök, hogy felismertem magamban ennek szükségességét.”

“Mások problémáit nem nekem kell megoldanom. El tudtam lazulni és kikapcsolni. Átértékeltem a problémáim súlyát. -> Nem is olyan nagy problémák azok! Mindent megkaptam, amire vágytam. Többet is!” A.

” Pont ilyenre számítottam. Ki tudtam kapcsolni és ez volt a cél. Adok egy csillagos ötöst. 🙂 ” V.

“Itt és most élmény megélése. Önmagunkra és másokra figyelés.Pozitívan értékelem a tréninget. ” N.

“Azt tanultam meg, hogy képes vagyok egyedül is megoldani a problémám. Pl: hogy magamtól felismertem, hogy a segítség a figyelmet jelentette. Eddig mindig mástól vártam a segítséget. Rám ragadt a lelkesedés, még jobban felerősödött a vágyam, hogy megoldjam ezt a feladatot. Azóta is volt pár felismerésem, amik előbbre vittek. Nem érzem tehernek a problémám, csak megoldandó feladatnak.”

 

Az önismereti workshop tematikája Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői tapasztalata és a tanulmányaim alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben.

További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

ONLINE önismereti és személyiségfejlesztő tréning>>>
“Hogyan mondjam?” – erőszakmentes, együttműködő kommunikációs tréning>>>
“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning>>>
Útkereső workshop>>>
Színezd újra! csoportos önismereti coaching>>>
“Közelebb önmagamhoz” – önismereti klubfoglalkozás>>>
Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával>>>
Stresszkezelő klubfoglalkozás az OH-kártyákkal>>>
OH-élményű önismereti klubfoglalkozás>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>
Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Egy napos önismereti workshop-ról, javaslom, iratkozz fel a hírlevélre>>, így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrás és önbizalom tréning e-book-ot.

Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti az orvost, pszichológust, pszichiátert. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia. Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a programokra való jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens. Ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.