Egynapos önismereti workshop

“Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” /Márai Sándor/

 

Az önismereti workshop elsődleges célja az, hogy a berögzült, de tovább Téged már nem segítő hibás mintákat, hitrendszereket, “maszkokat” magad mögött hagyd és egy újfajta útra lépve megtapasztald a felszabadulást és elindulj a változtatás útján. Ennek eszközéül szolgálnak többek között kreatív rajztesztek, NLP-s módszerek, különböző, az önismeretet segítő technikák és személyiségfejlesztő feladatok. A csoport  energiája és dinamikája pedig mint mindig, csak tovább erősítik ezt a felemelő napot.

Most végre megteheted az első lépést és bekukkanthatsz a saját maszkod mögé és felfedezheted azt,onismeret szombathely

hogy mely szerepeidtől, mintáidtól érdemes végre megszabadulnod. Egyben tudatosíthatod azt is, hogy pontosan mire van szükséged ezek helyett és hogy merre érdemes tovább indulnod. De a vágy persze nem elég: ezekből célokat formálunk és rögtön meg is teheted az első, legfontosabb lépést céljaid elérése felé! Olyan önsegítő technikákat sajátíthatsz el, amelyeket később otthon is használni tudsz.

A nap második felében egy különleges és nagyon szórakoztató pszichológiai, önismereti társasjátékra hívlak, amely:
hatással van és fejleszti érzelmi intelligenciádat,

segít az énazonosság megtalálásában,
segít megismerni önmagadat és személyiségedet,
segít megtalálni a célodat, életfeladatodat,
fejleszti önbizalmad,
javítja a kommunikációs kultúrádat, ezáltal könnyebben tudsz másokkal kapcsolatba kerülni.

Miért fontos az önismeret?

Az önismereti munka, mint önmagunkra irányuló lelki folyamat során, megismerhetjük személyiségünket, tulajdonságainkat, képességeinket, érzelmeinket, önszabotáló viselkedésmintáinkat és hitrendszereinket.
Az önismeret tehát alapvetően önmagunk és belső folyamataink megértését célozza, hogy felismerjük életünk mozgatórugóit  és az ezekből fakadó nehézségeinket, blokkokat, a harmónia útjában álló akadályokat.

Ha megérted és megismered önmagad, ha képes vagy elfogadni a múltat, ha leteszed a múltból cipelt negatív mintákat, sérelmeket, ha nem hárítasz, ha nem a másikra mutogatsz, nem a körülményeket okolod, ha aktívan vállalod a felelősséget a saját életedért és a változásért, akkor egy megfelelő belső lelki erőre szert téve, képes leszel egy szép jövőt írni magadnak, olyat, amilyenre vágysz!

A tréning kiscsoportos, max. 6 fővel indul!
A  program egész napos, 9.00 órától kb. 16.00 óráig tart félórás ebédszünettel.

Pszichoterápiás, pszichiátriai, pszichiátrai gyógyszeres kezelés alatt álló személy esetén nem javaslom a tréninget!

Helyszín, időpont:

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika
Személyiségfejlesztő, Életvezetési coach

Részvételi díj:

12.000 Ft/fő

Vélemények a tréningről:

“Magamat és a problémámat kívülről is láthattam, keretbe  foglalva, összefoglalva. Lendületet kaptam a problémám megoldásához. Minden feladat nagyon tetszett. A legutolsó belehelyezkedős feladatban nagyon érdekes és hatásos volt megtapasztalni a különböző érzeteket az földre tett feliratokon. Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem. Személyed számomra már garancia, tudtam, hogy ilyen színvonalat fogok kapni. Rendkívül hasznos volt ez az egy nap. Továbbra is ajánlom mindenkinek a telefonszámodat!” J.

“A pozitív lecsendesedés állapotát éreztem. Felismeréseket éltem át, amire régen kerestem a választ, vagy nem értettem az életem történéseit, bevillant. AHA!!Összességében egy jól kidolgozott, összerakott tanfolyam, ami segít megérteni magamat és talán számomra ez a legfontosabb, hogy megértsem magamat és az élet nehézségeit jól tudjam viselni. Köszönöm, hogy itt lehettem.” Sz.

“Nyitottnak kell lenni az emberekkel szemben, mert ha nem, egy csomó kellemes élménytől fosztod meg magad. A kommunikációd legyen mindig higgadt, indulattól mentes. Kellemesen éreztem magam, örülök, hogy itt voltam, örülök, hogy felismertem magamban ennek szükségességét.”

“Mások problémáit nem nekem kell megoldanom. El tudtam lazulni és kikapcsolni. Átértékeltem a problémáim súlyát. -> Nem is olyan nagy problémák azok! Mindent megkaptam, amire vágytam. Többet is!” A.

” Pont ilyenre számítottam. Ki tudtam kapcsolni és ez volt a cél. Adok egy csillagos ötöst. 🙂 ” V.

“Itt és most élmény megélése. Önmagunkra és másokra figyelés.Pozitívan értékelem a tréninget. ” N.

“Azt tanultam meg, hogy képes vagyok egyedül is megoldani a problémám. Pl: hogy magamtól felismertem, hogy a segítség a figyelmet jelentette. Eddig mindig mástól vártam a segítséget. Rám ragadt a lelkesedés, még jobban felerősödött a vágyam, hogy megoldjam ezt a feladatot. Azóta is volt pár felismerésem, amik előbbre vittek. Nem érzem tehernek a problémám, csak megoldandó feladatnak.” T.

Az önismereti workshop tematikája Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői tapasztalata és a tanulmányaim alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben.

További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning
OH-élményű önismereti klubfoglalkozás>>>

Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>
Az Üveghegyen túl… – önismereti mesefoglalkozás>>>
Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Egy napos önismereti workshop-ról, javaslom, iratkozz fel a hírlevélre>>, így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  30 kineziológiai stresszoldó tipp e-book-ot.

Figyelem! Schulcz Veronika nem orvos, nem kezel betegségeket, nem végez gyógyító tevékenységet, nem állít fel diagnózist. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia. Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti a orvost, pszichológust, pszichiátert. Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a tanfolyami jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens.
Abban az esetben, ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.