“Közelebb önmagamhoz” – 8 alkalmas csoportos önismereti coaching

Legközelebbi időpont, helyszín: Szombathely, 2020. március 30-i kezdés. Hétfőnként munkaidő után, 17 órától kb. 19 óráig, összesen 8 alkalommal találkozunk. Jelentkezés az oldal alján található on-line jelentkezési lapon, a szabad helyek erejéig. – BETELT!

…történetek, amelyek megérintik a szívet, megszólítják az elmét, és  felismeréseket adnak Neked…

Az emberek mindig is szerettek történeteket mesélni egymásnak, mivel a történetek érdeklődést keltenek; és arra is lehetőséget adnak, hogy megtaláld az utat önmagadhoz, és a megoldandó problémáidhoz is, valamint egyedivé, élményszerűvé, különlegessé teszik az önismereti folyamatot. 🙂

 

Mi történik a 8 alkalmas klubfoglalkozáson?

A klubfoglalkozáson – tanmesék, történetek segítségével – az alábbi témákat* dolgozzuk fel:

 1.  alkalom: önkorlátozás, gondolatok hatalma;
 2. alkalom: összehasonlítás másokkal, kisebbségi komplexus, identitás-tudat;
 3. alkalom: elengedés, újrakezdés, jövőkép;
 4. alkalom: konfliktusok; szubjektív észlelés;
 5. alkalom: összehasonlítás másokkal II., kisebbségi komplexus II.;
 6. alkalom: önértékelés, mások értékelése, önbizalom;
 7. alkalom: szokások hatalma, tapasztalatok kezelése;
 8. alkalom: halogatás, perfekcionizmus

 

*A témák sorrendje változhat.

 

A klubfoglalkozásokra tanmeséket és történeteket hozok Neked (minden alkalommal és minden témához másikat), de nemcsak a tanmeséket fogjuk boncolgatni, hiszen azoknak világos üzenete van, hanem olyan “ütős” kérdéseket fogsz kapni ;-), amelyek elgondolkodtatnak, felismerésekhez vezetnek a saját életedben, majd cselekvésre ösztönöznek. Ezekre a kérdésekre nincsenek sablon válaszok, csak Te tudod rá a választ, hiszen a kérdés valójában Rólad, a Te életedről szól, a történet csak tükörfunkciót tölt be. A csoportdinamika is segítségedre lesz, mivel a résztvevők megosztják saját felismeréseiket, válaszaikat (természetesen semmi nem kötelező!), AHA-élményeiket, így egymástól is sokat tanulhatunk. Az önismereti csoportok mindig nagyon elfogadóak, együttműködőek, támogató teret biztosítanak, amelyek segítik az önismereti folyamatot.

Ez a klubfoglalkozás nem önismereti mesefoglalkozás. Nem használunk imaginációt és művészetterápiás eszközöket sem. A tanfolyam a coaching-ban ismert “storytelling” (történetmesélés) módszerre épül.

Hogyan segítenek ezek a történetek az önismeretedben és a változtatásban?

mélyre hatnak, mivel közvetlenül szólítják meg az érzelmeidet;
képeket idéznek fel, ezek üzeneteit könnyebben felfedezed;
segítségükkel kiléphetsz a saját tapasztalati világodból;
teret biztosítanak, tágabb lehetőséget adnak Neked az új ötletekhez és megoldásokhoz, cselekvéshez;
segítenek döntéseket hozni, mivel az érzelmek mellett az értelem is belép a “játékba”;
utat mutatnak erősségeidhez, erőforrásaidhoz;
lehetőséget adnak, hogy kellő távolságból szemléld a problémád;
megoldásaidhoz választási lehetőséget kínálnak;
AHA-élményt váltanak ki, mert megérintenek;
világos üzeneteket hordoznak, vagyis nem kell “agyalnod”;
élvezetessé, újszerűvé teszik az önismereti folyamatot 🙂

A tréning eredményeképpen

megoldásokban, cselekvésekben gondolkodsz;
nagyobb hatékonysággal teremtesz egyensúlyt az életedben;
fejlődik személyiséged;
eredményesebbek lesznek emberi kapcsolataid;
magabiztosabbá válsz;
nem hasonlítod másokhoz magad, Te, Te vagy
az önmagaddal való kapcsolat fejlődni fog;
javul az önértékelésed, önbecsülésed (így nem mész bele méltatlan helyzetekbe, méltatlan emberi kapcsolatokba, meg tudod húzni a határaidat);
felhagysz az önkorlátozással; önszabotálással;
megengedő leszel önmagaddal a túlzott szigor helyett, felhagysz a bántó önkritikával;
képessé válsz a konfliktushelyzetekben nézőpontot váltani, ami segítségedre lesz a konfliktus kezelésében;
mersz lépni, változtatni;
meglátod a lehetőségeket;
rálelhetsz erőforrásaidra.

Kinek ajánlom a programot?

 • azoknak, akik úgy érzik, nincs elég önbizalmuk;
 • azoknak, akik hajlamosak az önszabotálásra, önkorlátozásra;
 • azoknak, akik úgy érzik, hogy nem megfelelő az önértékelésük, túlságosan kritikusak önmagukkal szemben;
 • azoknak, akik fejlődni, változtatni, változni szeretnének;
 • azoknak, akik szeretnék jobban megismerni a önmagukat, életük mozgatórugóit;
 • azoknak, akik szeretnék tudni, hogy az ő életükben mi áll a harmónia, a kiegyensúlyozottság útjában;
 • azoknak, akik a megszokások rabjai, és félnek új tapasztalatokat szerezni;
 • mindenkinek, akit érdekel az önismeret, személyiségfejlesztés :-).

Helyszín, időpont:

Szombathely, 2020. március 30-i kezdés.  Jelentkezés az oldal alján található on-line jelentkezési lapon, a szabad helyek erejéig. – BETELT!

Időbeosztás:

Az önismereti klubfoglalkozás hetente egy alkalommal, hétfőnként lesz, 17.00 órától kb. 19.00 óráig (pontos befejezés az adott csoporttól és létszámtól függ). Összesen nyolc alkalommal találkozunk.

Díja:

3000 Ft /alkalom (1500 Ft/óra), a 8 alkalom összesen 24.000 Ft.
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt.

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, életvezetési coach

Vélemények a tréningről:

“Azt gondoltam, hogy ennél jobban már nem lehet szélesíteni a látókörömet – a tréning során viszont sikerült! Nemcsak korlátozó nézőpontjaimat tudtam pozitívan átbillenteni, de ahogyan egyre mélyebbre és mélyebbre ástunk a foglalkozások során, sikerült szembenézni a félelmeimmel és felvállalni azokat. Ez hatalmas megkönnyebbüléshez vezetett! Sokkal többet adott, mint amire számítottam. Sok technikát, metódust próbáltam azelőtt, ez a módszer teljesen más oldalról közelíti a dolgokat; tetszik, hogy gyakorlatias, alkalmazható, s nem egy túlmisztifikált, megfoghatatlan valami technika mentén haladtunk.” (Reni)

“Új volt a módszer számomra. A kérdések nagyon jók voltak, az általánostól vezettek el a személyesig, és, ha az ember figyel magára, egészen mély felismerések jöttek. Személyes kapcsolataim javulását vártam önmagam jobb megismerésén keresztül. Abszolút működött, minden alkalommal újabb erőforrással mentem haza, alkalomról alkalomra mélyebb és fontosabb felismerésekkel. A csoport volt annyira nyitott, hogy tudtam teljesen bátran kimondani, ami feljött bennem. Élvezetes önismereti utazás volt, nagyon jó társakkal, nagyon profi szakmai vezetéssel” (Adri)

“Nincs baj azzal, ha valaki fél. Merjünk önmagunk lenni. Soha nem gondoltam volna, hogy kártyák /asszociációs kártyák – megj. Schulcz Veronika/ és tanmesék ennyi gondolatot ébresztenek és ennyi felismerést eredményeznek. Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon jó, hogy eljöttem. Sokat kell még dolgoznom. Köszönöm a segítséget és a lehetőséget. Különösebb előzetes elvárásom nem volt. Elsősorban önértékelési problémáim miatt jelentkeztem a tréningre.  Nagyon jól éreztem magam. Rengeteg  jó gondolat elhangzott. Sok pozitív élmény. Köszönöm szépen. Hiányozni fogtok.” (Kata)

“Nagyon sok érdekes és pozitív gondolat merült fel a tréning alatt, akár saját magamban, akár másokban. Ezért is hasznos, mert mások felismerései is inspirálnak. Nem voltam még hasonló foglalkozáson, így nem volt előzetes vágyam, elvárásom. Pozitív élmény volt. Pozitívan értékelem a tanfolyamot, örülök, hogy belevágtam. A tanmesék és a közös gondolkodás, gondolatok megosztása hasznos felismerésekhez vezetett.” (Imi)

“Azt tanultam ezen a tréningen, hogy elképesztően más módon láthatják más emberek ugyanazt a helyzetet. Pozitív volt, hogy mások problémái és észrevételei néha egész kompatibilisek voltak velem és tudom majd használni őket.
Nem vártam többet a tanfolyamtól, elég hosszú volt, de otthonos és jó érzés volt a csoportba jönni. Hiányozni fog. A legutolsó zárómondat adott nekem igazán nagy löketet, szóval teljesítette a célját a foglalkozás. 🙂 Nagyon szuper és tartalmas volt, de nagyon fontos “feltétel”, hogy el kell tudni fogadni az eltérő  véleményt. Vagyis inkább úgy értem, hogy mindenkinek van egy rálátása, véleménye, tapasztalata, ami lehet más, mint a miénk.” (Veronika)

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Jelentkezési lap

“Közelebb önmagamhoz” – önismereti klubfoglalkozás
Szombathely, –

Tisztelettel kérlek, hogy jól gondold meg, hogy megfelelő-e Neked ez az időpont, és komolyan gondolod-e a részvételi szándékot, mert a jelentkezéseddel lefoglalsz egy helyet, a létszám pedig limitált. Köszönöm a felelősségteljes együttműködésed! 

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a Jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra való kattintással Schulcz Veronika egyéni vállalkozóval kötöd (9700, Szombathely, Borostyánkő u. 33., adószám: 66072205138) A tandíj  befizetésével kapcsolatos információkról válasz e-mailben értesítelek.
A fizetési határidő 3 nap, de a helyeket nem a jelentkezési, hanem a tandíj beérkezésének sorrendjében tudom biztosítani.

Jelentkezési feltételek (kérlek, olvasd el, mert fontos!):
A jelentkezés véglegesítése a tandíj, azaz 24.000 Ft befizetésével történik. Amennyiben a befizetett programon indokolt esetben (vis maior) mégsem tudsz részt venni, a befizetett összeget átruházhatod másra, VAGY a soron következő legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod (az átruházás, vagy következő alkalommal való felhasználás a jelentkező dolga és felelőssége). A befizetett összeg ezt követően tovább nem görgethető, és nem használható fel más tanfolyamra, tréningre, egyéni kezelésre.
A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett lemondás esetén az összeg nem letanulható, és nem visszatérítendő. Ez alól kivételt képez a vis maior esete, ez adott esetben a Szolgáltató egyéni elbírálásának tárgya.
A szervező indokolt esetben az időpont és helyszín (településen belül) változtatás jogát fenntartja.
A jelentkezési feltételek (lemondás) mindazokra is vonatkoznak, akik ajándékutalvánnyal vesznek részt a tanfolyamon.
A tandíj részben vagy egészben való visszatérítése nem lehetséges.

Általános Szerződési Feltételek

(Amennyiben a jelentkezéstől számított pár órán belül nem érkezik meg a postafiókodba az automatikus visszaigazoló e-mail, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen.)

 

Név*
Email*
E-mail cím még egyszer*
Telefonszám*
Számlázási név*
Számlázási cím (irányítószám, város, utca, házszám)*
Adószám (csak cégek, vállalkozások esetében kérjük kitölteni)
Egyéb (kérés, kérdés, közlendő, stb.)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*.
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*
Alulírott, mint tanfolyamra jelentkező, az alábbi checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra.Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással*
Tudomásul veszem, hogy a tanfolyamon – így rólam is – fotó készülhet, mely a www.stressz-oldas.com honlapra, és közösségi oldalakra, csoportokba kerülhet fel. Ehhez hozzájárulásomat adom.*


A “Közelebb önmagamhoz” önismereti klubfoglalkozás Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői tapasztalata és a tanulmányaim alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben, sem a tematikát, sem a fenti elnevezést.
 

További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

ONLINE önismereti és személyiségfejlesztő tréning>>>
“Hogyan mondjam?” – erőszakmentes, együttműködő kommunikációs tréning>>>
“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning>>>

Útkereső workshop>>>
Színezd újra! – csoportos önismereti coaching>>>
Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával>>>
OH-élményű önismereti és stresszkezelő klubfoglalkozás>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő “Közelebb önmagamhoz” programról, javaslom, iratkozz fel a hírlevélre>>, így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrás és önbizalom tréning e-book-ot.

Figyelem! Schulcz Veronika nem orvos, nem kezel betegségeket, nem végez gyógyító tevékenységet, nem állít fel diagnózist. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia. Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti a orvost, pszichológust, pszichiátert. Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a tanfolyami jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens.
Abban az esetben, ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.