Útkereső workshop

Helyszín, legközelebbi időpont: Szombathely, –

Lenne szíves megmondani, merre kell
mennem?
– Az attól függ, hová akarsz jutni – felelte a Fakutya.
– Ó, az egészen mindegy – mondta Alice.
– Akkor az is egészen mindegy, hogy merre
mégy – mondta a Fakutya.” (Alice Csodaországban)

Ha elakadtál, ha nem tudod, hogyan tovább, merre tovább, ha bizonytalan a jövőképed, nincsenek elképzeléseid, vagy vannak, de nem vagy biztos abban, hogy mi a Te utad, akkor szeretettel várlak ezen az egynapos Útkereső workshop-on. :-))

Miben segít Neked a workshop:

megnézzük, konkrétan beazonosítjuk a céljaid megvalósításához szükséges erőforrásaidat;
– megtudhatod, hogy melyek a Te motiváló adottságaid;

– elkészítjük a céljaid eléréséhez szükséges önbizalomtérképed;
–  a művészetterápia eszköztára segítségedre lesz a jövőképed alakításában, az alkotás tükörfunkcióján keresztül;
– a workshopot követően megtudod különböztetni a valódi céljaidat a látszat céloktól (a látszat célok energiarablók, nem lesz erőd a valódi céljaidra!);
– felismered, hogy melyek az energiavámpír céljaid (energiavámpír cél pl. az, amelyet valójában nem Te akarsz, hanem valaki a környezetedből);
– ráláthatsz, hogy milyen káros viselkedésmintákkal szabhatsz gátat az áhított jövőnek;
– kapsz egy olyan modellt, amelynek segítségével később is tudsz dolgozni a céljaidon;
– rálelhetsz, megtalálhatod az erőnyerő céljaidat (amelynek befejezésével a büszkeség érzése feltölt azzal a lelkesedéssel, amelyhez az igazi céljaid eléréséhez szükséged lesz!);
– önismereti teszt segítségével megtudhatod, hogyan “kell” önmagadról gondolkodnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat, és így Neked megfelelően tudd alakítani a jövődet.

De miért fontosak a célok?

A célkitűzések hozzásegíthetnek egy boldogabb, harmonikusabb élethez, és egy minőségi élet fenntartásához. A valódi célok – szemben a látszat célokkal – képesek másokkal és önmagaddal is egyfajta mély kapcsolatot kialakítani, segítenek megtalálni az utad önmagadhoz. A megfelelő célok a személyiségfejlődés eszközei, a célkitűzés, jövőkép önbizalmat ad, növeli az elégedettség érzését, kihívást jelentenek. Céljaink, jövőképünk figyelmen kívül hagyása esetén megjelenhet az elégedetlenség, üresség érzése, motiválatlannak, levertnek, energiahiányosnak érezhetjük magunkat. Vagyis a célkitűzés vagy éppen céltalanság képes – előbbi pozitívan, utóbbi negatívan – befolyásolni a pszichés állapotunkat.

Mire számítsak pontosan?

A workshop két részből fog állni: az első részben coaching eszközökkel, NLP-s gyakorlatokkal, önismereti tesztekkel dolgozunk a céljaidon. Mindezt önálló és páros feladatok keretében.
A workshop második részében a téma még mindig a célok, jövőkép, életcél lesz természetesen, de a folytatásban már művészetterápiás eszközökkel, különböző művészeti ágak bevonásával (vers, zene, mese, film, stb.) inspirálódunk és alkotunk akvarellel, porpasztellel, valamint készítünk montázst/kollázst.
Vagyis ezen a programon találkozik a coaching és a művészetterápia eszköztára, az NLP, önismereti tesztek, hogy egymást támogatva, kiegészítve segítsenek Neked céljaid elérésében, jövőképed alakításában, és tegyék teljessé, komplexé a workshopot. 🙂

Az alkotásnak tükörfunkciója van, maga az alkotás az mindig egy tudatalatti önvallomás. Ez azt jelenti, hogy semmiféle rajztudás nem szükséges a programon való részvételhez – ez nem “művészképző”, az alkotófolyamat célja a szembenézés önmagaddal, önismeret.

Mikor és kinek ajánlom a programon való részvételt?

– akiknek nincsenek céljaik;
– motiválatlanság esetén;
– akiknek túl sok céljaik vannak, a program segít rendet tenni a “káoszban” :-);
– akik változás/változtatás, döntés előtt állnak;
– azoknak, akik félnek változtatni;
– azoknak, akiknek valamilyen krízis van az életükben (munkahelyi, párkapcsolati krízis, stb.) és nem látják a kiutat, jövőt;
– mindazoknak, akik mélyebb önismeretre vágynak;
– azoknak, akik szeretnék fejleszteni a személyiségüket;
– azoknak, akik aktívan szeretnének tenni önmagukért, és nem mástól várják a megoldást;
– mindenkinek, aki kikapcsolódna, és egy kis én-időre lenne szüksége;
– akik szeretnének egy kellemes napot eltölteni egy jó társaságban.

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika életvezetési és art coach

Helyszín, időpont:

Szombathely, –

A workshop 10.00 órától kb. 15.30-16.00 óráig tart.

Részvételi díj:

15.000 Ft/fő (eszközhasználattal)
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt.


Az Útkereső workshop Schulcz Veronika szellemi tulajdonát képezi, melyet az elmúlt évek segítői tapasztalata és a tanulmányaim alapján állítottam össze Számodra. Köszönöm, ha engedély nélkül nem használod, nem másolod sem részben, sem egészben, sem a tematikát, sem a fenti elnevezést.

Vélemények a workshop-ról:

A postit gyakorlat és célkitűző modellel kiértékelni a célokat egészen új megvilágításba helyezte azokat, és csúnyán átértékelte a magamban fontosnak hitt célokat. Még ha sokkoló is volt, segített tisztán látni a valóságot.
A tanfolyam bőven túlmutatott az elvárásaimon. Fantasztikus élmény volt, sokkoló és felrázó. Imádtam a gyakorlatokat, főleg a rajzolást. Nagyon jól éreztem magam, és hihetetlen jó trükkökkel a tarsolyomban távozok. (Veronika)

Új dolog volt a célok elérésének folyamata, és konkretizálása, meghatározása. Jó és hasznos volt a workshop. Mindenképpen beépítem az életembe a tanultakat. (Viki)

Nagyon szuper csapattal voltam. Rengeteg jó gondolatot hallottam. Várom a következő workshopot. Gyorsan elment a nap. 🙁 (Edina)

Motivációt adott a workshop, és segített felismerni az energia fókuszálás fontosságát, és ezekhez segítséget is kaptam. Hasznos, hatékony volt, 5/5. (János)

Mindig vannak céljaink, amiket tudunk tervezni, amiért aktívan tudunk tenni és felhasználni azokat az erőforrásainkat, amik bennünk vannak. Ha túl sok célunk van, valami lehet, hogy mégsem az, inkább csak lehet egy vágy, de a workshopon megtanultuk megkülönböztetni, és helyükre tenni.
Pozitív csalódás volt a kreatív feladatok jellege és kivitelezése. 🙂
Jó volt a tanfolyam, hasznos és érdekes gyakorlatokkal tudtuk feldolgozni a bennük lévő kérdéses célokat. Pozitív volt a csoport hozzáállása, és a vezetés is abszolút segítő és motiváló tényező volt a téma feldolgozásában. (Adrienn)

Célvalidálás és erőforrás interjú új volt, főleg az NLP technikával. Points of you kártyák szintén nagyon jók, kihozzák a legbelső gondolatokat és érzéseket, mint az OH-kártyák.
Hirtelen és felkészületlenül ért, hogy 8 célomat le kellett írnom. Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de talán jó lenne előre felkészíteni az résztvevőket, hogy  gondolják át a céljaikat.
Nagyon összetett volt a workshop, a kreatív foglalkozások sokat adnak hozzá. Szerintem egy órával hosszabb is lehetne, hogy ne kelljen “stresszelni” a kreatív feladatoknál. 🙂 Szuper volt! Puszi! 🙂 <3 (Hajni)

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

 

 Jelentkezési lap- Jelenleg nincs meghirdetett időpont!
Útkereső workshop, Szombathely, –

Tisztelettel kérlek, hogy jól gondold meg, hogy megfelelő-e Neked ez az időpont, és komolyan gondolod-e a részvételi szándékot, mert a jelentkezéseddel lefoglalsz egy helyet, a létszám pedig limitált. Kérlek, csak akkor jelentkezzél, ha valóban szeretnél is részt venni a tanfolyamon. Köszönöm szépen a felelősségteljes együttműködésed! 

 

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a Jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra való kattintással Schulcz Veronika egyéni vállalkozóval kötöd (9700, Szombathely, Borostyánkő u. 33., adószám: 66072205138) A tandíj  befizetésével kapcsolatos információkról válasz e-mailben értesítelek.
A fizetési határidő 8 nap, de a helyeket nem a jelentkezési, hanem a tandíj beérkezésének sorrendjében tudom biztosítani. Számlát kiállítani annak a nevére tudok, akinek a számlájáról (nevéről) az utalás érkezik.

Jelentkezési feltételek (kérlek, olvasd el, mert fontos!):
A jelentkezés véglegesítése a tandíj, azaz 15.000 Ft befizetésével történik. Amennyiben a befizetett programon indokolt esetben (vis maior) mégsem tudsz részt venni, a befizetett összeget átruházhatod másra, VAGY a soron következő legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod. A befizetett összeg ezt követően tovább nem görgethető, és nem használható fel más tanfolyamra, tréningre, egyéni kezelésre.
A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett lemondás esetén az összeg nem letanulható, és nem visszatérítendő. Ez alól kivételt képez a vis maior esete, ez adott esetben a Szolgáltató egyéni elbírálásának tárgya.
A szervező indokolt esetben az időpont és helyszín (településen belül) változtatás jogát fenntartja.
A jelentkezési feltételek (lemondás) mindazokra is vonatkoznak, akik ajándékutalvánnyal vesznek részt a tanfolyamon.
A tandíj részben vagy egészben való visszatérítése nem lehetséges.


Általános Szerződési Feltételek

(Amennyiben a jelentkezéstől számított pár órán belül nem érkezik meg a postafiókodba az automatikus visszaigazoló e-mail, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen.)

 

Név*
Email*
E-mail cím még egyszer*
Telefonszám*
Számlázási név*
Számlázási cím (irányítószám, város, utca, házszám)*
Adószám (csak cégek, vállalkozások esetében kérjük kitölteni)
Egyéb (kérés, kérdés, közlendő, stb.)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*
Hozzájárulok ahhoz, hogy Schulcz Veronika (stressz-oldas.com) a továbbiakban hírlevelet küldjön kb. havi egy-két alkalommal (induló tanfolyamokról, ingyenes ajándékokat, tippeket, önismeret, személyiségfejlesztés témakörben; valamint blogbejegyzésekről)*
Tudomásul veszem, hogy a tanfolyamon – így rólam is – kép és hangfelvétel készülhet, mely a www.stressz-oldas.com honlapra, és közösségi oldalakra, csoportokba kerülhet fel. Ehhez hozzájárulásomat adom.*


További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

ONLINE önismereti és személyiségfejlesztő tréning>>>
“Hogyan mondjam?” – erőszakmentes, együttműködő kommunikációs tréning>>>
OH-élményű önismereti és stresszkezelő klubfoglalkozás>>>
“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning
“Közelebb önmagamhoz” – önismereti klubfoglalkozás>>>
Színezd újra! csoportos önismereti coaching>>>
Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Útkereső workshop-ról, iratkozz fel a hírlevélre>> így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrás és önbizalom tréning e-book-ot.

 Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti az orvost, pszichológust, pszichiátert. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia. Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a programokra való jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens. Ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.