Jobb agyféltekés rajztanfolyam

 Eredeti négy napos jobb agyféltekés rajztanfolyam FELNŐTTEKNEK
(alsó korhatár: 16. életév)

Következő időpont: Szombathely, 2018. szeptember 20-23., jelentkezés az oldal alján található on-line jelentkezési lapon, a szabad helyek erejéig! – JELENTKEZÉS LEZÁRULT!
Várólistára jelentkezés: vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen, ez azt jelenti, ha szabadul fel hely, a soron következő “várólistást” kiértesítem.
Ajándékutalvány igénylés: vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen

jobb agyféltekés rajztanfolyam szombathely
Klikk a képre a galéria megnyitásához!

A jobb agyféltekés rajztanfolyam egy önismereti utazás, egy terápia; másrészt egy kreatív, művészeti tanfolyam. A hétköznapokban többnyire a szimbólumokban gondolkodó, racionális bal agyféltekét használjuk, s nem igazán figyelünk a kreatív, játékos jobb agyféltekénkre. A tanfolyamon olyan feladatokat végzünk, amelyet a bal agyfélteke nem tud értelmezni, ezért feladja dominanciáját, és átadja az irányítást a jobb agyféltekének, pontosabban egyensúlyba kerül a két oldal. Így szép lassan felfedezhetjük önmagunkban a “művészt”, az alkotó személyiséget, aki mindig is ott volt, csak nem tudtunk róla. 🙂

A cél, hogy látásmódunk változzon, hiszen gondolkodásunk és hitrendszerünk ezáltal formálható leginkább. Az átváltozás tehát belül megy végbe, a felszínre törő rajztudás pedig egy eszköz, amolyan “bizonyítékféle”.
A rajzolás nem azért nem megy, mert nincs kézügyességünk, hanem azért, mert nem jó a látásmódunk és szimbólumokban gondolkodunk.

Mit adhat tehát még Neked a jobb agyféltekés rajztanfolyam?

 magabiztosságot, önbizalmat
sikerélményt
 megtapasztalhatod az itt és most állapotát
átélheted a flow élményt
stresszoldást (nem tudsz egyszerre rajzolni és “agyalni”, így aggódni sem 🙂 )
oldódnak félelmeid
segít elfogadni önmagad
megtanulsz egy adott “problémára” (ami valójában feladat, amit meg kell oldani) más szemszögből is rálátni
fejlesztheted a kreativitásod, melyre az élet minden területén szükséged van
nemcsak a kreativitásod, a kreatív problémamegoldásod is fejlődni fog
hozzáférsz végre saját kreatív erőforrásaidhoz, melynek hiánya rengeteg blokkot, stresszt, elakadást okozhat
megtapasztalhatod azt a tudatállapot változást, amikor megszűnik körülötted minden, amikor nem érzel fáradságot, nem érzel éhséget, nem érzed az időt
segít beindítani az öngyógyító folyamatokat
oldódnak negatív hitrendszereid

Összefoglalva: az alkotás terápia!
Négy nap alatt mindenki “művész” lehet, ez eddig még kivétel nélkül mindenkinek sikerült!

A kreativitás saját nagyszerűségünk dicsőítése. Hozzuk létre és erősítsük meg magunkban ezeket a képességeket, a bennünk rejlő művész megtalálásával!

“…és, ha én nem tudok rajzolni, csak pálcika embereket, meg pont-pont-vesszőcskét…, akkor is jöhetek…?” Ez a leggyakrabban elhangzó kérdés, a válaszom:
Igen! Annál jobban meg fogsz lepődni, hogy mire vagy képes, minél inkább azt hiszed, hogy nem tudsz rajzolni! :-)) Én csak biztatni tudlak, vágj bele bátran, garantáltan életed egyik legnagyobb kalandja lesz szembesülni a “minden lehetséges” csodálatos érzésével! :-))

Tekintsd meg az elmúlt években készített, több száz alkotások közül néhányat! Galéria>>>


Ütemezés, költség:

A tanfolyam 4 napos csütörtöktől vasárnapig tart, minden nap 9.00 órától kb. 16.00-16.30 óráig, egyórás ebédszünettel.

38.000 Ft/fő. A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt. Igény szerint részletfizetés kérhető, ezt a jelentkezési lap “egyéb” rovatában jelezheted.

A tanfolyam díja tartalmazza a rajzeszközöket, melyet a tanfolyam végén a résztvevők magukkal vihetnek.

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika

Helyszín, időpont:

Szombathely, 2018. szeptember 20-23., jelentkezés on-line jelentkezési lapon (az oldal alján), a szabad helyek erejéig. – JELENTKEZÉS LEZÁRULT!
Várólistára jelentkezés: vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen, ez azt jelenti, ha szabadul fel hely, a soron következő “várólistást” kiértesítem.

Vélemények a tanfolyamról:

“Az új dolgok közül a rajzoláshoz szükséges egyedi látásmód volt, amit megtanultam. Ennek köszönhetően nagyon sokat javult rajztudásom. Minden, a tanfolyammal szemben előzetesen támasztott elképzelésem teljesült, nem változtatnék semmit a képzésen.
Társaság ötös, oktatás ötös, eszközök ötös, hangulat ötös, fejlődés tizes!” (Gyula)

 

“Mindig lehet újrakezdeni és mindig van más lehetőség. Megtaláltam magamban a művészt is. Önismeretre, önmagamban  való hitre tanít a tanfolyam. Higgy magadban és bármi sikerülhet.
Azt hiszem, sok embernek jót tenne, ha egy ilyen tanfolyamon részt venne. Javítja az önképet, erőt és hitet ad. Bátorít arra, hogy képes vagyok bármire.” (Edina)

 

“Egy újabb látásmódot tanultam, szerintem nemcsak a rajzoláshoz, valamint pozitív élmény volt átélni, hogy képes vagyok valami olyat alkotni, amire eddig nem voltam képes. Hatalmas élmény volt!
Nagyon örülök, hogy eljöttem és végigcsináltam! Szuper jó volt. Szinte észrevétlenül kúszott belém az új látásmód. Nagyon jól felépített és összeszedett oktatás volt. Köszönöm szépen!” (Szilvi)

 

“Élveztem a rajzolást,  tanulást, alkotást és a fejlődésem önbizalmat ad. Kreativitást is úgy érzem, előhozza. Látásmód változást, fejlődést, kellemesen eltöltött négy napot vártam, amit meg is kaptam. Szuper volt!” (Pali)

 

“Képessé váltam úgy szemlélni a dolgokat, ahogy vannak, a rájuk rakódott felesleges hiedelmek nélkül. Különleges elképzelésem nem volt a tanfolyammal kapcsolatban, a rajzkészségem fejlesztésén kívül, ami teljesült. Köszönöm!”(Zoltán)

 

“Megváltozott a nézőpontom, így fantasztikus dolgokat voltam képes rajzolni. Úgy gondolom, az életben is hasznosítani kell az itt tanultakat.
A tanfolyam segített jobban megismerni és elfogadni magamat.” (Tamás)

 

“Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mert sikeresen megtanultam a rajzeszközök használatát, a jobb agyféltekés rajzolás módszertanát, új gondolkodásmódot egy jó társaságban.” (Balázs)

 

További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning>>>
OH-élményű önismereti klubfoglalkozás>>>
(Élet)célom, jövőképem workshop>>>
Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával>>>
Stresszkezelő klubfoglalkozás az OH-kártyákkal>>>
Egy napos önismereti workshop>>>
Az Üveghegyen túl… – önismereti mesefoglalkozás>>>
Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Jobb agyféltekés rajztanfolyamról, iratkozz fel a hírlevélre>> így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrások és önbizalom tréning e-book-ot.