Belső gyermek gyógyítása*

Helyszín, következő időpont: Szombathely, – 

Miért van szükség a Belső gyermek gyógyítására?

Mindannyiunkban ott él egy sérült Belső gyermek, és bizonyos helyzetekben, szituációkban valójában nem a felnőtt-énünk, hanem ez az érzelmileg sérült kisgyermek reagál. A sérült Belső gyermek bármikor felbukkanhat, ezek tulajdonképpen spontán életkor visszacsúszások (ilyenkor regresszióban vagyunk).
A mostani felnőtt generációt a korábban uralkodó gyermeknevelési szabályok megszégyenítették, megerőszakolták egyéniségüket, így hozzájárultak a negatív én-kép kialakításához, az önelfogadás hiányához, kishitűséghez, “nem vagyok elég jó” érzéshez. A család működési zavarai, valamint az oktatási rendszer káros hatással lehet indentitásunkra, társadalmi kapcsolatainkra. Az eredmény: maximalizmus, perfekcionizmus, kritikus gondolkodás, egészségtelen versengés, megfelelési kényszer, változástól való félelem, folyamatos konfliktusok, túlhajszoltság, túlteljesítés, “bizonyíthatnék”, bizalmatlanság, felelősség fel nem vállalása, elismerésre, dicséretre való vágyakozás, elhagyatottságtól való félelem, vélemény fel nem vállalása, felnőttként is félelem a szülőktől, hogy csak a legjellemzőbbeket soroljam…

A program célja

Meggyászolni a ki nem elégített érzelmi igényeket, megélni az érzéseket (legyen az harag, szomorúság, düh, stb.), majd megbocsátás. Az egyes életkorokról való általános beszélgetés célja, hogy a résztvevők megértsék a gyermekkori sérülések saját életükre való hatását, azonban magának a programnak – jellegénél fogva –  nem célja az egyéni “sztorizgatás”, kibeszélés, csupán az érzések megosztása egymással.
(Ha úgy érzed a programot követően, hogy szükséged van további segítségre, egyéni konzultáció keretében természetesen lehetőség van rá, ill. amennyiben úgy ítélem meg, hogy én már nem vagyok kompetens, tudok megfelelő szakembert ajánlani. Amennyiben mentálisan egészséges vagy, a programnak semmiféle veszélye nincs, érzések intenzív megélése előfordulhat.)

A program eredményeképpen

fotó: pinterest

javulhatnak emberi, társas kapcsolataid
javulhat a szüleiddel való kapcsolat
javulhat párkapcsolatod
ha már magad is szülő vagy, javulhat a kapcsolat gyermekeddel/gyermekeiddel, mert könnyebben megérted őt/őket
kibontakozhat kreativitásod
spontánabb, játékosabb, felszabadultabb lehetsz
erősödhet a jelenben élés képessége
jobban értékelheted önmagad
elégedettebb lehetsz önmagaddal
könnyebben elfogadod önmagad
erősödik az önszeretet képessége

Mi történik a meditációs estéken pontosan?

fotó: pinterest

A hat alkalomból álló meditációs estéken, Belső gyermeked gyógyítása során visszamegyünk fejlődésed korábbi szakaszaiba és lezárjuk “befejezetlen ügyeidet”, elakadásaidat, blokkjaidat. Meggyászoljuk a fejlődéshez szükséges, de ki nem elégített igényeket és meg nem kapott érzelmeket, feldolgozzuk a család működési zavarait, hogy felnőtt életedben már ne egy gyermekként akard kikényszeríteni a szeretetet, figyelmet, és ennek érdekében ne menj bele felesleges és energiarabló játszmákba. Tudatosítjuk, hogy minket is valójában olyan szülők neveltek, akik maguk is sérült Belső gyermekek voltak, akik a saját ki nem elégített érzelmi igényeik miatt nem tudták megadni azt, amire gyermekeiknek szüksége lett volna.

 

Részletes program

1. alkalom – ismerkedés egymással, beszélgetés a belső gyermekről, honnan  tudhatod, hogy mikor van jelen és hogyan zavarhatja össze felnőtt életedet, valamint egy teszt segítségével felmérjük, hogy a Te belső gyermeked milyen mértékben sérülhetett és miben akadályoz Téged
További alkalmak:
Beszélgetés a különböző életkorokról, teszt segítségével felmérjük az ezekhez a konkrét életkorokhoz kapcsolódó blokkokat, lehetséges sérüléseket – megnézzük ezek jelen életedre gyakorolt hatását, majd gyakorlatokkal és meditációval gyógyítjuk ezeket az életszakaszokat, melyek a következők:
2. alkalomcsecsemőkori lényed gyógyítása (0-9 hó)
3. alkalomkisdedkori lényed gyógyítása (9 hó – 3 év)
4. alkalom – óvodáskori lényed gyógyítása (3 év -6 év)
5. alkalom – iskoláskorú lényed gyógyítása (6 év – 13 év)
6. alkalom – pubertáskorú éned gyógyítása (13 év – 26 év)

A tréningen végigmegyünk a gyermekkorhoz kapcsolódó egyes életkori sajátosságokon, a gyermekkor fejlődési szakaszain, ugyanakkor ennek a programnak nem része és nem célja gyermeknevelési kérdések megvitatása, és ezzel kapcsolatos tanácsadás sem.

Helyszín, időpont:

Szombathely, –

Időbeosztás:

Hat alkalommal találkozunk, szerdánként a kora esti órákban 17.00 órától 19.00 óráig.

Díja:

3200 Ft /alkalom (1600 Ft/óra), összesen 19.200 Ft
A jelentkezés véglegesítése a tandíj befizetésével történik, erről a jelentkezési űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus információs e-mailt.

Tanfolyamvezető:

Schulcz Veronika személyiségfejlesztő, life & art coach

FIGYELMEZTETÉS! Ez a program nem arra szolgál, hogy bármilyen terápiát, vagy terápiás csoportot, pszichoterápiát, pszichiátert helyettesítsen. Ha szexuális visszaélés, vagy súlyos érzelmi megrázkódtatás, ill. fizikai bántalmazás áldozata vagy; vagy, ha van valamilyen mentális betegséged, elmekórképed; szenvedélybeteg, depressziós vagy, akkor Neked szakszerű segítségre van szükséged, mindez azt jelenti, hogy NE jelentkezz erre a programra.

*A program megnevezésében és a leírásban használt “gyógyítás” alatt nem a klasszikus értelemben vett gyógyítást kell érteni, mivel a programon semmiféle orvosi, pszichiátriai és terápiás tevékenység nem történik.

Schulcz Veronika mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik, egyik módszer és tanfolyam sem helyettesíti az orvost, pszichológust, pszichiátert. Mind az egyéni konzultációk, mind a tréningek, tanfolyamok célja a személyiség fejlesztése és nem a terápia.  Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai, ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy van valamilyen mentális betegséged, Schulcz Veronika nem vállalja az egyéni konzultációt, és nem tudja elfogadni a programokra való jelentkezést sem, mert ebben az esetben már nem kompetens. Ha pánikbetegséggel, depresszióval küzdesz, kérlek, pszichológust/pszichiátert keress fel. Ha valamilyen trauma, vagy súlyos veszteség ért, akkor trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét kérd, mert szakszerű segítségre van szükséged.

Vélemények a programról:

“Vera Drága! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a tanfolyamnak. Az empátia, az odafigyelés, ami végigvonult minden egyes napon, beleértve a legelső alkalmat is, amikor még nem “ismertük” egymást, számomra nagyon pozitív volt. Jó szívvel ajánlom az érdeklődő ismerőseimnek az általad vezetett különböző képzéseket.” (Zs.)

“Köztudott, hogy a gyermekkori sérüléseink, traumáink kihatnak ránk egy életen át. Kíváncsi voltam, hogy a jelenben megélt elakadásaim, visszatérő problémáim milyen mértékben gyökereznek a gyermekkoromban. Különleges élmény volt ez a 6 alkalom, amikor strukturáltan, tudatosan néztük át a gyermekkor szakaszait. A kísérő meditáció mély érzéseket szabadított fel. Támogatóan működött a csoport dinamikája. Örülök, hogy eljöttem és önmagamra szántam ezt az időt.” (B.)

“Nagyon más volt, mint amiket gondoltam, hogy történhet, de jó hangulatban, biztonságot adó környezetben zajlottak az események. 🙂 Külön hálás vagyok a szabad akaratért, és hogy mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy az adott pillanatot/helyzetet, az adott pillanatban érzett és átélt lelki állapota és érzései mentén kezelje. Fontos hozzátenni, hogy azonnal nem hat, az utórezgések sokkal jobban ütnek.” (V.)

“Minden felnőttben ott van egy sérült, szeretetre méltó, és arra ácsingózó gyermek, de néha hajlamosak vagyunk sajnáltatni magunkat és felnagyítani a fájdalmainkat, pedig nem vagyunk egyedül. Egy támogató közösségben könnyebb feldolgozni, és szembesülni azzal, hogy nem vagyunk rendkívüliek, sokkal nehezebb sorsok is akadnak a miénknél. Mindenki a tőle telhető legjobbat adja minden helyzetben, ha ezt megértjük és elfogadjuk, másokat és saját magunkat is könnyebben feloldozunk hibáztatás helyett. Köszönöm a tanfolyam minden résztvevőjének a támogatást, szívből ajánlom a tanfolyamot mindenkinek.” (A.)

“Köszönöm, hogy itt lehettem és fejlődhettem egy újabb területén az életemnek. Többet kaptam, mint amit vártam volna az egésztől és remélem tudok majd valamikor olyan lenni szülőként, amilyenre nekem lett volna szükségem, illetve majd a gyerekemnek kell.” (Z.)

“A tanfolyam mély érzéseket hozott fel bennem, amiket fel kellett dolgoznom ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott emberként tudjam élni a mindennapjaimat. Úgy gondolom minden embernek szükséges lenne dolgozni a belső gyermekén.” (M.)

“A tanfolyam elgondolkodtató volt, hogy miért is tartok ott az érzelmeimben, ahol tartok. Miért nem szeretem magam eléggé?! Érdekes “találkozások” voltak a gyermeki énemmel. Sikerült egy-két történetet is “kicsikarni” a szüleimből. Jó alkalom volt a beszélgetésre. Jó volt érdekes, jó emberekkel találkozni! Jó volt magamhoz visszatalálni.” (K.)

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

 

Tisztelettel kérlek, hogy jól gondold meg, hogy megfelelő-e Neked ez az időpont, és komolyan gondolod-e a részvételi szándékot, mert a jelentkezéseddel lefoglalsz egy helyet, a létszám pedig limitált. Köszönöm a felelősségteljes együttműködésed! 

Jelentkezési lap – Jelenleg nincs meghirdetett időpont!

Belső gyermek gyógyítása – meditációs esték Verával
Szombathely, –

 

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a Jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra való kattintással Schulcz Veronika egyéni vállalkozóval kötöd (9700, Szombathely, Borostyánkő u. 33., adószám: 66072205138) A tandíj  befizetésével kapcsolatos információkról válasz e-mailben értesítelek.
A fizetési határidő 8 nap, de a helyeket nem a jelentkezési, hanem a tandíj beérkezésének sorrendjében tudom biztosítani. Számlát kiállítani annak a nevére tudok, akinek a számlájáról (nevéről) az utalás érkezik.

Jelentkezési feltételek (kérlek, olvasd el, mert fontos!):
A jelentkezés véglegesítése a tandíj, azaz 19.200 Ft befizetésével történik.  Amennyiben a befizetett programon indokolt esetben (vis maior) mégsem tudsz részt venni, a befizetett összeget átruházhatod másra, VAGY a soron következő legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod. A befizetett összeg ezt követően tovább nem görgethető, és nem használható fel más tanfolyamra, tréningre, egyéni kezelésre.
A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett lemondás esetén az összeg nem letanulható, és nem visszatérítendő. Ez alól kivételt képez a vis maior esete, ez adott esetben a Szolgáltató egyéni elbírálásának tárgya.
A szervező indokolt esetben az időpont és helyszín (településen belül) változtatás jogát fenntartja.
A jelentkezési feltételek (lemondás) mindazokra is vonatkoznak, akik ajándékutalvánnyal vesznek részt a tanfolyamon.
A tandíj részben vagy egészben való visszatérítése nem lehetséges.

Általános Szerződési Feltételek

(Amennyiben a jelentkezéstől számított pár órán belül nem érkezik meg a postafiókodba az automatikus visszaigazoló e-mail, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a vera(kukac)stressz-oldas.com e-mail címen.)

 

Név*
Email*
E-mail cím még egyszer*
Telefonszám*
Számlázási név*
Számlázási cím (irányítószám, város, utca, házszám)*
Adószám (csak cégek, vállalkozások esetében kérjük kitölteni)
Egyéb (kérés, kérdés, közlendő, stb.)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*
Hozzájárulok ahhoz, hogy Schulcz Veronika (stressz-oldas.com) a továbbiakban hírlevelet küldjön kb. havi egy-két alkalommal (induló tanfolyamokról, ingyenes ajándékokat, tippeket, önismeret, személyiségfejlesztés témakörben; valamint blogbejegyzésekről)*
Tudomásul veszem, hogy a tanfolyamon – így rólam is – kép és hangfelvétel készülhet, mely a www.stressz-oldas.com honlapra, és közösségi oldalakra, csoportokba kerülhet fel. Ehhez hozzájárulásomat adom.*


További, felnőttek számára szervezett tanfolyamok, tréningek:

ONLINE önismereti és személyiségfejlesztő tréning>>>
“Hogyan mondjam?” – erőszakmentes, együttműködő kommunikációs tréning>>>
“Hozd ki magadból a legtöbbet!” – személyiségfejlesztő tréning>>>
Útkereső workshop>>>
Színezd újra! csoportos önismereti coaching>>>
“Közelebb önmagamhoz” – önismereti klubfoglalkozás>>>
Egy napos önismereti workshop>>>
Stresszkezelő klubfoglalkozás az OH-kártyákkal>>>
OH-élményű önismereti klubfoglalkozás>>>
Jobb agyféltekés rajztanfolyam>>>
Stresszoldó ZEN-rajzrelaxáció>>>

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Belső gyermek gyógyítása programról, javaslom, iratkozz fel a hírlevélre>>, így időben kapsz értesítést a következő induló időpontról, ráadásul a feliratkozás után, most ajándékba kapsz egy  Erőforrás és önbizalom tréning e-book-ot.