RólamSchulcz Veronika vagyok, és stresszoldással (kineziológiai módszerekkel), személyiségfejlesztéssel,
önismereti tanácsadással foglalkozom egyéni kezelés keretében, valamint különböző – szintén az önismeretet, stresszoldást, személyiségfejlődést, kreativitást elősegítő – tanfolyamokat, tréningeket tartok Szombathelyen.


A segítő tevékenységhez egy az életemben bekövetkezett krízis vezetett el. Ez a krízis megváltoztatott mindent, elkezdtem keresni az okokat, miérteket, aztán rájöttem, hogy a válaszokat elsősorban saját magamban kell keresni. Különböző módszerek, technikák, segítők, tanfolyamok, tréningek, könyvek, ill. szintén az önismereti utat járó emberek találtak meg, vagy én őket :-), ezek mind-mind a személyiségemet csiszolták, segítettek közelebb kerülni önmagamhoz, a valódi énemhez. Az önmunka pozitív következményeként megtanultam felelősséget vállalni önmagamért, az életemért, megtanultam hárítások, mutogatások nélkül élni, megtanultam élvezni, és szeretni az életet, megtanultam szeretni és elfogadni önmagam, megtaláltam a harmóniát.

Az, hogy tudom végre ki vagyok és mit akarok segített abban, hogy egyértelművé vált számomra: az embereknek szeretnék segíteni. Segíteni abban, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élhessenek, hogy megismerjék önmagukat, hogy harmóniába kerüljenek saját magukkal és a világgal, ezért elkezdtem kineziológiát tanulni, és ezzel a módszerrel segíteni az embereknek. Idővel egyre többen kerestek fel, ezért „nagy levegőt vettem” :-), és 12 év felnőttképzésben eltöltött évet magam mögött hagyva, felmondtam a munkahelyemen, és 2008 óta már nem csak mellékállásban, hanem immár teljes állásban csak stresszoldással foglalkozom, valamint tanfolyamokat, tréningeket tartok felnőtteknek és gyermekeknek is. Ez számomra nem is munka, hanem hivatás. Elhivatottság nélkül úgy gondolom, nem is lehet embereknek segíteni.

Több mindent tanultam az évek során, hogy minél szélesebb ismerettel rendelkezzem, és minél hatékonyabban tudjak segíteni a klienseimnek, ezért szükség esetén a kineziológiai stresszoldó kezeléseket kiegészítem más általam tanult módszerekkel, technikákkal. Szerencsésnek érzem magam, hiszen hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakemberektől sikerült tanulnom.
A felnőtteknek való segítés mellett, egyik feladatomnak, ha úgy tetszik küldetésemnek tekintetem, hogy minél több gyermeknek is segítsek.

Aki elindul ezen az úton, az tudja, hogy a tanulásnak, fejlődésnek soha nincs vége, ezért folyamatosan képezem magam, tanulok, különböző előadásokra járok, és rengeteg könyvet olvastam, olvasok a "lélek rejtelmeiről", nagy lelkesedéssel fedezek fel különböző módszereket, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Ha úgy érzed, hogy Te is felkészültél és Te is szeretnél elindulni azon az úton, ahol megismerheted önmagad, megértheted az okokat és miérteket; vagy változtatni szeretnél, akkor szeretettel várlak, hogy segítsek Neked az önismeretben, és abban, hogy elérd a vágyott lelkiállapotot, és lerakhasd a rögzült negatív viselkedésmintákat - egy szebb, boldogabb jövő érdekében!


Amit többek között tanultam, és amivel segíthetek:
 • One Brain kineziológia I-VIII. (Sub Rosa Képességfejlesztő Központ, Budapest - Várhidi Ilona)
 • Gyermekoktatói tréning; stresszoldás, kineziológia gyermekeknek (Gabriele Ulbrich)
 • OH-élményű kártya instruktor (Németh Lóránd klinikai szakpszichológus - Budapest, az OH-módszer hazai oktatója)
 • Bach-virágterápia (One Brain kineziológia képzés keretén belül)
 • Theta Healing® (Theta Tudat - Lengyel Éva, Kiss Zoltán) 
 • Germán Gyógytudomány (korábban: Új Germán Medicina) (Csákvári Eszter)
 • Meseegyetem (Dr. Boldizsár Ildikó - mesekutató, meseterapeuta)
 • Meseterápia (Dr. Kádár Annamária gyermekpszichológus, egyetemi adjunktus, Kerekes Valéria - Budapest)
 • Meseterápia (Dr. Kalóczkai Andrea - orvos, pszichoterapeuta, Budapest) 
 • Transzformációs meseterápia (Szedlmayer Bea, Korpusz Sándor, Budapest)
 • Rajzelemzés - képi kifejezéspszichológia (Prof. Dr. Vass Zoltán, a KRE BTK Pszichológiai Intézetének vezetője, Budapest)
 • Diapozitív metódus - magzatkori stresszoldás (Ruga Istvánné Zsóka, Budapest)
 • Beszédes arc (Daniel Whiteside) 
 • Egészségügyi modul vizsga (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet, Budapest)
 • Természetgyógyász modul vizsga (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet, Budapest)
 • Numerológia (Sub Rosa Képességfejlesztő Központ, Budapest - Várhidi Ilona)
 • Craniosacral terápia (Krasznai V. Magdolna)
 • Reiki I.,II. (Koszti László, Szombathely)
 • Kristálygyógyászat (Szikóné Kánya Éva, Szombathely)

Szeretettel várom az érdeklődésedet, keress bátran, segítek!


Schulcz Veronika
Személyiség- és képességfejlesztő

Stresszoldás, személyiségfejlesztés kineziológiai módszerekkel Szombathelyen a Promen Villában, Horváth Boldizsár krt. 9. Elérhetőség>>>